Aktywne Wpisy

LM317K +50
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wysyłacie do swojego banku potwierdzenie płatności do polisy na życie co miesiąc? Niby mam w umowie coś o tym że wystarczy raz w roku, ale oszaleć idzie ze zrozumieniem wszystkiego tego co ten bank ode mnie chce, a oczywiście sami się nigdy nie przypomną. Pekao SA jakby co, sławny bezpieczny kredyt 2% więc umowy pewnie wszyscy mamy takie same.
#kredythipoteczny #kredyt2procent
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: gdyby tylko można było zapytać, najlepiej nie wychodząc z domu, np krfa mailem osobę upoważniona przez bank do wydawania takich opinii?