Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#rozowepaski #zwiazki
Cześć, trochę czasu temu, dokładniej to 4 lata temu podobała mi się pewna dziewczyna, starałem się, ale mnie odrzuciła, zerwaliśmy kontakt, rzecz w tym że miała siostrę, wtedy dla mnie kompletnie nieatrakcyjną, ale od jakiegoś czasu zaczęła mi się ona podobać (mam ją w znajomych na FB, więc aktualności z jej profilu wbijają do mnie na główną stronę) Niestety nie mamy ze sobą kontaktu na co dzień, więc jeśli już miałbym napisać to tak jakby wyszłoby to trochę od czapy. Co o tym myślicie? Pisać? (Jeśli tak to może jakieś pomysły jak to zacząć?) Czy to jednak beznadziejny pomysł i szukać innej, a nie kombinować i ostatecznie być może się wydurnić...

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale od jakiegoś czasu zaczęła mi się ona podobać (mam ją w znajomych na FB, więc aktualności z jej profilu wbijają do mnie na główną stronę) Niestety nie mamy ze sobą kontaktu na co dzień,

@mirko_anonim: to zaczela Ci sie kobieta podoba czy jej profil w mediach spolecznosciowych?

Stary nadajesz sie do psychiatryka, nie znasz tej osoby, na oczy jej nie widziales, zdania z nia nie zamieniles w tej dekadzie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jesli to bylaby sytuacja odwrotna ze laska startuje do dwoch braci to pewnie by to inaczej wygladalo, ale tutaj jest jednak gang jajnikow, masz ig? zaobserwuj ją tam i znajdz taki pretekst ktorego nie bedziesz sie wstydził
  • Odpowiedz