Aktywne Wpisy

saviour +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Mam działkę budowlaną po dziadku w mieście na obrzeżach. Ile zapłącę za budowę domu murowanego 50m^2? do stanu deweloperskiego? Na internecie pisze że zmieszczę się 5000 za m2 razem z robocizną. Zależy mi na małym domku 2/3 pokoje. Czy jest różnica że jest malutkie piętro czy parter? Bardziej chodzi mi o koszty za m2 do stanu deweloperskiego przez firmę która zrobi wszystko. Nie mam jeszcze przygotowanych fundamentów. I jeszcze jedno pytanie czy dom modułowy jest droższy do postawienia o takim metrażu niż taki domek 50m^2 murowany? #dom #nieruchomosci #remontujzwykopem #remont #dom
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
5000zl zł m2 to powinieneś się zmieści z wszystkim, okna, drzwi itp w zależności oczywiście co wybierzesz i mówimy tutaj o 50m2 na jednym poziomie.
Dlaczego piszesz z anionima?
50 metrów to za mało
@mirko_anonim: nie, choc wiele firm naciaga i przegina oferty.
50m2 to jest za malo na mieszkanie, co dopiero dom. Porzadny garaz tyle ma