Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +125
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
thorgoth +388
Michał Szpak wygląda jak Jennifer Aniston z zarostem
#heheszki
#heheszki
#strzelectwo i #motocykle enduro. Jeździsz sobie po lesie motocyklem i jak już masz dość to kierujesz się do swojej ulubionej miejscówki strzeleckiej w środku lasów.
Życie we wiosce położonej między lasami i jeziorami ma sporo plusów.
#niebieskiepaski #ciekawostki #taktrzebazyc #miasto #wies
@Saddam_Husajn: nie, cichy wydech to podstawa, cichszy niż homologacja pozwala.
Swoją drogą całe to wasze towarzystwo #enduro jezdżące po lasach pieściłbym prądem
@thorgoth: już pisałem wydech jest cichszy niż homologacja zezwala. Nie słychać mnie dużo bardziej niż samochody z lat 80 na tych samych obrotach
Myślałem że strzelasz do motocyklistów xD
Panie za takie przyjemności to sołtys u mnie we wiosce do komórki na tydzień zamyka o chlebie i wodzie.
@Virusion: cześć, co tam u ciebie?
@Virusion: na razie, do jutra.
@PiotrFr: coraz cwańsze te dziki, na motocyklach uciekają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bzikacz: ???
@zzbkk: a dlaczego bym miał z nimi strajkować? Nie jestem rolnikiem ale popieram ich strajk lecz zajmuje się czymś zgoła innym.