Wpis z mikrobloga

Daily reminder:

Jak widzicie idiotę który twierdzi bluepillowe bzdury, to:
a) albo go olewacie
b) dajecie mu blackpill essentials i krótko wyjaśniacie XD - nie pisać z nim długo jak ja, bo taki jak on nigdy wam nie przyzna racji XD

Nie ma szans rozmawiać z taką osobą, bo jak mu zabraknie kontrargumentów to czarna lista XD
Oksarki są tak oderwane od rzeczywistości że głowa mała XD

Macie tu wątek:

https://wykop.pl/wpis/75132715/jezeli-uwazasz-sie-za-6-10-i-piszesz-ze-nie-jestes#264448581

Pokonałem typa argumentami i poszedł płaku płaku na czarnolisto XD

Nie popełniajcie tego błędu co ja XD
Dawać blackpilla raz i tyle, nie próbować dyskusji bo płaku płaku do czarno listy XD
Wyzywa ludzi ubierajcych się w sieciówkach clownami, a sam jest największym z nich XD

#blackpill #whitepill
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zly_CzlowiekXD: Jeżeli mowa o @Saddam_Husajn to chłop ma albo 40 lat albo 40 punktów IQ, albo obie te cechy na raz. Zresztą to się raczej tyczy każdego, kto neguje proste fakty, które każdy doświadcza empirycznie i na które są badania naukowe z najwybitniejszych uczelni i ośrodków naukowych na świecie.
  • Odpowiedz
@PANCZLONEK: Jeśli masz na myśli moje próby blackpillowania osoby - chociaż na pierwszy rzut oka sprawiał takie wrażenie że gość ogarnia proste fakty przyczyna skutek - na co wskazywał jego pierwszy wpis w tym wątku, to zgodziłbym się - blackpillowanie oskariatu to debilowanie bo faktycznie taka osoba będzie uważać że jej sukcesy z kobietami to zasługa charakteru lub ciuszków a nie genów.

Ale jeśli masz na myśli uznawanie blackpilla jako
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: raz tylko w życiu na żywo poznałem takiego typowego bluepillowca. Weterani w dluższych związkach redpill, młodzi bardziej blackpill.

Oczywiście nie wyjeżdżam z tekstami typu femoid to hipergamiczna bestia, unikam tego całego internetowego slangu i problemów nie ma.
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: Przecie z tego co widzę to nie bluepillowiec ale jakiś oski albo chad lite. On nie pisze stricte że życie to bajka i bycie miłym wystarczy do zamoczenia. On po prostu jest przekonany że życie jest łatwe, bo on ma w życiu łatwo (chwalenie się ONS). Typ wykolejony i ocenia rzeczywistość przez swoje różowe okulary.
  • Odpowiedz