Aktywne Wpisy
AXSIS +17
Zoyav +58
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie wiem jak nazwać to co #!$%@?ła wczoraj Mariolka. Moja opinia jest subiektywna - nigdy jej szczególnie nie lubiłem, ale po wczoraj to w sumie mam jej dosyć. To śpiewanie sto lat, jakieś kreowanie się na inteligentną osobę (podpieranie się robieniem doktoratu). Potem puszczanie z telefonu "Dlaczego Tede #!$%@?ą jest" bo ona przecież nie przeklina, ale na face2face sama podnosiła spódniczkę do góry żeby trochę tyłka pokazać. Albo ona rozgrywa jakieś szachy 5D (przyciąganie uwagi widzów takim zachowaniem działa, ale nie na długo), albo jest #!$%@?ęta, albo jedno i drugie.
Nie wjerzę łykopki co wy tu #!$%@? to jest niepojente