Aktywne Wpisy
Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 40.2% (564)
- Nie przyznawaj się 59.8% (838)
TheRealMikz +409
Wystawiłem przed swoje mieszkanie na klatce pudełko po nowym TV :D Będę obserował przez wizjer reakcje sąsiadów, kto chce żeby go wołać jakie reakcje dajcie znać, będę wołał wieczór xD Popcorn przygotowany, szykuje się potęęęęężny ból dup xD
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
Przedterminowe wybory i polexit najbardziej by ucieszyły Kreml
#polityka #protest #ukraina
Hmmm? No przez kogo są wspieranie? Generalnie protestują w słusznej sprawie, więc mają moje pełne poparcie. A że znajdą się tam głupcy lub prowokatorzy... to inna sprawa.
Dlatego uważam, że cała ta akcja powinna być lepiej zorganizowana, a osoby odpowiedzialne za porządek powinny szybko rozprawiać się z takimi durnymi hasłami.
Czyli żadnego problemu nie ma z ukraińskim ziarnem, które nie spełnia europejskich norm... ale jest sprzedawane w Europie?
Mogli zacząć protesty gdy jeszcze rządził PiS który jest za to odpowiedzialny po równi z UE.
@pawelczixd:
WALCZĄ O TO ŹLE xDDDDDDDDDDDD
Ja bym się wstydził pisać w ten sposób o ludziach, którzy coś robią... walczą m.in. o to, żebyś Ty miał dobre żarcie w sklepie, a Ty oceniasz to wszystko siedząc na dupie przed komputerem :D
Walczą tak, jak potrafią. Walczą tak, by byli słyszalni :) i chcą być skuteczni. Jeśli nie
No to skoro tylko tak potrafią protestować to mojego poparcia mieć nie będą. Od ich interesów ważniejsze jest dla mnie bycie w UE i stabilność gospodarczą Polski na którą codziennie pracują Ukraińcy których chcą z Polski wywalać.
Plus ja nie mam ochoty by kryz wracał na swoje miejsce - rozumiem, że chodzi im o Krakowskie Przedmieście xd
Pozostaję się zastanowić, dlaczego pozostali nie wywalili go ze zgromadzenia :)
@pawelczixd: bo jest wolność, wolność reprezentowania swoich poglądów, swoich postulatów, to nie Rosja tutaj jest Polska i każdy ma do tego prawo.
@Thorrand: Nie, oni walczą przede wszystkim o własny interes, a nie żeby jeden czy drugi konsument miał dobre żarcie w sklepie. Gdyby nie wyśrubowane normy unijne to nasi rolnicy faszerowaliby uprawy chemią tak samo jak Ukraińcy, jeśli nie bardziej. Nie ma sensu wymyślać że to wszystko motywowane jest troską o zawartość czyjegoś talerza, bo to zwyczajnie nieprawda.
@Thorrand: Co xD skąd pomysł że rolnikom na tym zależy? Chyba z reklam, że prosto od polskiego rolnika bez pestycydow. Jakby mogli pchać coś bez żadnej normy jak ukraińskie to takie samo by pchali bez mrugnięcia okiem. Tu chodzi o to, że oni mają normy unijne więc nie mogą aż tyle syfu pchać, przez co cenowo nie mają szans z ukraińskim które żadnych norm
@Thorrand: Niech wpierw sami przestaną truć.
https://next.gazeta.pl/next/7,172392,27972577,przerazajacy-raport-nik-o-zywnosci-najwiecej-salmonelli-w-ue.html
Nie będę wspierać PiSowskiego betonu.
W 2021 roku mieliśmy 58 mld PLN netto nadwyżki eksportowej żywności, z tego 73% idzie wewnątrz UE. Zabierz ten rynek i rolnictwo/przetwórstwo
Rolnicy protestują w sprawie zboża, produktów, rynku czy ideologicznie?
Skrajne lewaki czy prawaki, na jedno wychodzi.
Zaorać ich.
@Zeudos: Jutro dołączam do protestu rolników, będę postulował o przerobienie kościołów na burdele oraz Parady LGBT zamiast bożego ciała