mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
15
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....s
@sprawdzajacy: Kiedyś byłem antynatalistą, ale przemyślałem sprawę i zostałem rasistą.
14
s.....y
@Maximus_Wykopus_Dickus: zawsze ceniłem szczerość ludzi
nie pozwól by to słowo cię w pełni definiowało - to jest statystycznie uzasadnione
5
debi5s
@mirko_anonim: to prawda, "zaliczyć" mówiąc kolokwialnie każdy może i dlatego pewnie jest tylu #bluepill którzy mówią że widzieli brzydali stulejarzy po inicjacji. Jak byłem na studiach to nawet ładne chłopaki miały tylko przelotne związki. A jeszcze 20 lat temu ludzie się na studiach powszechnie pobierali
2
M.....s
@mirko_anonim: Patrząc po znajomych ze szkoły to kazdy jeden ten "luksus" ma.
0
TypicznyMaciek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
s.....y
@mirko_anonim: Tak, dodam że bycie katolikiem po ślubie zwiększa prawdopodobieństwo udanego związku.
0
s.....y
Patrząc po znajomych ze szkoły to kazdy jeden ten "luksus" ma.

@Maximus_Wykopus_Dickus: ta ciekawe na jak długo
0
M.....s
@sprawdzajacy: Niewielu jestem w stanie sprawdzać statusy. No, ale ogółem rozmnażają się tak jak Panbuk przykazał.
0
s.....y
@Maximus_Wykopus_Dickus: make white babies
0
t.....r
t.....r
@sprawdzajacy: co zrobic, aby slowo mnie nie definiowalo
0
s.....y
@thewoodpecker: napisalbym ale to nielegalne
0
E.....a
E.....a
@mirko_anonim: obawiam się że sie zgadzam (z perspektywy obu stron)...
0
t.....r
t.....r
@sprawdzajacy co niby nielegalne, pisanie odpowiedzi
0
s.....y
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP):
Ja mam problem z zakochaniem się z wzajemnością, bo albo zakochuje się w tych co mnie nie chcą, albo zakochują się we mnie te co ja ich nie chce, albo gdy już jakimś cudem jest wspólna chemia, to mimo wszystko coś mnie blokuje i nic nie robie.

─────────────────────
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Za dużo wykopu czytasz, jakoś obserwuję obecne pokolenie 25 latków i nie widzę by ktokolwiek mialnprobpemy że znalezieniem fajnej dziewczyny.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
t.....r
t.....r
@sprawdzajacy: to sprawdzmy, napisz i zobaczymy
0
s.....y
bo albo #!$%@? się w tych co mnie nie chcą, albo #!$%@?ą się we mnie te co ja ich nie chce,

@mirko_anonim: bo miłość to wybór a nie chemia - ona i tak mija
0
s.....y
@mirko_anonim: spotykaj - może kiedyś trafisz
0
s.....y
obserwuję obecne pokolenie 25 latków i nie widzę by ktokolwiek mialnprobpemy że znalezieniem fajnej dziewczyny.

@mirko_anonim: ta
0