Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL: Mateuszu, nie boisz się że jak przyjdzie do dnia rozliczeń, do podsumowania całej sportowej kariery: ZAWODÓW, to nie zaliczysz przysiadu (notabene pierwszego boju) za głębokość? Wiadomo, od boku może to wyglądać dobrze, jednak w Polsce ciężko o aż tak wielkich zawodników. Sędziowie mogą zgłupieć jak zobaczą taką bestię przez przyzwyczajenia z dnia codziennego (same chude szczury) i SPALĄ ten piękny, arcy mocny bój jakim są Twoje przysiady. Poza tym
  • Odpowiedz
  • 5
nie zaliczysz przysiadu (notabene pierwszego boju) za głębokość? Wiadomo, od boku może to wyglądać dobrze, jednak w Polsce ciężko o aż tak wielkich zawodników. Sędziowie mogą zgłupieć jak zobaczą taką bestię przez przyzwyczajenia z dnia codziennego (same chude szczury) i SPALĄ ten piękny, arcy mocny bój jakim są Twoje przysiady

@krzysztoww: To trzeba będzie startować za granicą :) Ogólnie to jest trening, nie zawody, nawet nie przygotowania do zawodów, więc
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: prawidłowe podejście. Dziękuję za odpowiedź, oraz ponawiam prośbę o większą liczbę wpisów o wyciskaniu sztangi leżąc. Mógłbyś też ponownie wytłumaczyć technikę floor pressu, gdyż kolega @Darksed ma z nim problem. Może wrzuci nagranie, jeżeli chłopak się nie wstydzi.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Rozumiem. Tak wspominam o tym Filipie, bo wiem że od dawna masz z nim kosę. Ostatnio pogorszyło się mu, prawdopodobnie ma problemy finansowe. Psychiczne jednak na 100%.

Więc nie tylko fizycznie jest wrakiem, a również psychicznie i finansowo.

Zrobiłem treningowo głupotę, bo założyłem się z nim o 50zł na czacie telegram ( https://imgur.com/35Uw3FE ), podczas gdy wyzywał moją rodzinę i mnie. Jednak przyzwyczaiłem się do tego, gdyż często trolluję w internecie
  • Odpowiedz
  • 10
@krzysztoww: Widzę aferka wyszła, ale zaskoczony nie jestem lol. Powiem Ci tak, nie warto się przejmować opiniami ludzi z internetu. Nic im nie udowadniać, robić po prostu swoje.
Ja pomimo ze wrzucam rzeczy tutaj, to i bez tego bym trenował, budował siłę i cisnął, po prostu uwielbiam trenować, i też chce sprawdzić na co mnie stać do czego dojdę. A że na zawodach nie byłem? Że mój total wynosi ZERO?
  • Odpowiedz
Przez to sztanga nie leżała na plecach, ale duża część ciężaru właśnie spoczywała na łapach.

@IntruderXXL: jak dwóch agentów na mojej starej siłce, co robili fronty a trzymali sztangę jak do OHP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz