Aktywne Wpisy

potatowitheyes +629
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie
@mirko_anonim: wyżyj się na nich
Nie oszukujmy się, ale większość młodych samotnych matek to dziewczyny z zawodówek czy techników hotelarskich, ect. które zaciążyły gdzieś na imprezce w klubowej toalecie. Jak mają te 20 lat to porównują się do rówieśniczek, które korzystają z życia i też chcą tego samego. Dlatego lecą do kolejnych fuckboyów. Jednak jak