Aktywne Wpisy

1X6D +30
Za godzinke wyprawa do lidla, musze pamietac zeby smieci wziac wyrzucic bo sie caly worek uzbieral
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem
I trzeba pomyslec co ja chce na obiad, moze jakies mieso bedzie na promocji to kupie i z ryzem zjem

Chicoxxx66 +349
źródło: temp_file3312232720548457011
Pobierz

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

1. Kup lepsze panele
2. Zrób smarthome światło w domu
3. Ciche zamykanie szafek w kuchni
#mieszkania #remontujzwykopem
Nie rób drewnianych lub kamiennych blatów które są drogie a łatwo je zniszczyć lub zapuścić
Szuflady > szafki
- włączniki krzyżowe tam gdzie warto (np. przedpokój przy wejściu i wyjściu),
- prysznic z termostatem,
- bezkołnierzowa miska wc,
- bardziej ciemniejsze niż jaśniejsze fugi w łazience/wc,
- bez fikuśnych żyrandoli (by szybciej je
@Kolorowezworki: Teraz to już idą kanały 40x60 albo i 60x80, jesteśmy w karuzeli na etapie kolejnych wymian złącz i standardów.
@Iorem_ipsum: mógłbyś rozwinąć co masz na myśli?
2. Każda szafa z drążkiem i wieszakami powinna być głęboka na przynajmniej 60cm bo rękawy będą się podwijać przy zamykaniu.
3. Miękkie światło gdzie się da. Daruj sobie jakieś żyrandole z miliardem żarówek, które swiecą kierunkowo, jakieś kinkiety i inne takie p--------y. W
źródło: ee9d865ddf9f46e78087cb31f11e3c84
Pobierztaki, że poza tym "głównym" też gasisz światło przyciskiem przy łóżku,
niby to własnie smarthome ale 100 razy lepiej po prostu kliknąć palcem
@buntowniczaczupakabra: ja już jestem po etapie robota, teraz latam z odkurzaczem na aku ;]
o wiele praktyczniej, szybciej, lepiej
@gorzki99: Wszelkiej maści smart home'owe wynalazki są fajne do czasu aż:
1. Ktoś się przebije przez dziadowskie zabezpieczenia, czyli każde w tych wspaniałych "smart" urządzeiach i potem wgryzie w sieć domową. Ale to raczej trzeba mieć pecha, żeby trafiło przypadkiem na ciebie.
2. Bardziej prawdopodobne, że producent stwierdzi, że sprzedaż nowego modelu słabo idzie i zbrickuje ten szajs aktualizacją.
3. Jak masz wszystko spięte na chmurze to jeszcze
- peszel pod kable tv.
- lampa uruchamiająca się na ruch w przedpokoju i garażu.
- duża zmywarka.
- podwójna lodówka.
- duży kaloryfer w łazience obok prysznica.
- nie kupuj najtańszych włączników, kranu, baterii, zlewu. W totalu zrobi to mała różnice i te rzeczy dotykasz najczęściej.
Ja na drzwiach przyzydzilem i strasznie się potem wkurzałem.