Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +15
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +151
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
Link do znaleziska - Ruszyła budowa nowego Muzeum Powstania Wielkopolskiego w Poznaniu
Poniżej wołam osoby, które wyraziły chęć otrzymywania powiadomień o nowych wpisach. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Zachęcam również do obserwacji pierwszego tagu, którym opatrzone zostało linkowane znalezisko.
Zapraszam wszystkich do odwiedzenia i subskrybowania mojego kanału historycznego na YT ➡️Andrzej Włusek - Historia poza horyzont
Dodatkowe Tagi: #qualitycontent #europa #zwyczaje #swiat #liganauki #swiatnauki #ciekawostkihistoryczne #zainteresowania #niemcy #wielkopolska #muzeum #powstaniewielkopolskie #polska
źródło: budowa-nowego-Muzeum-Powstania-Wielkopolskiego-w-Poznaniu
PobierzTreść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@sropo: No i chyba wiecie, kto po niej stąpał( ͡° ͜ʖ ͡°)
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...