Aktywne Wpisy
keppo +189
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
- dobrze, już.
5 minut później...
#oszukujo #truestory #logikarozowychpaskow #zlodzieje #patologiazmiasta
znaczy juz nie ma, teraz pieniadze w ramach naturalnego obiegu pieniędzy w naturze, zmieniły właściciela z głupiego na mądrzejszego XDD
Komentarz usunięty przez autora
Hej tu policja, pożyczysz nam 120 koła? Oddamy jutro obiecujemy. I kiedy się zorientowała, że została faktycznie okradziona.
Ludzie to faktycznie są idioci. Ciekawi mnie jak ona ze swoją inteligencją uzbierała 120 tysięcy.
Najlepsze oszustwo jakiego ja doświadczyłam to dzwonienie, że ktoś chce wykupić taką samą nazwę w innej domenie: przykładowo ja mam stronę wielkinos.pl a ktoś chce zająć wielkinos.com.pl. Z racji tego, że ja się tą nazwą od dawna posługuję mam pierwszeństwo i oni uprzejmie dzwonią żeby zapytać czy chcę wykupić tę domenę u nich. Oczywiście się nie dałam naciąć, ale byłam pod wrażeniem pomysłu.
nie dostajesz przypadkiem takich fajnych powiadomien z banku z tipami o bezpieczeństwie, typu nie podawaj kodu blik, nasz pracownik nigdy nie poprosi o takie i takie dane? z tego co napisales wynika ze jedyne co cie uratowalo to to, ze tych informacji nie podalbys takze pracownikowi banku, ale ten scammer mial u ciebie takie zaufanie jak on xD
przyszła samotna matka
@andbatros to pewnie pieniądze jej chłopa.
@SpasticInk sprawdziła na stronie komendy jak się nazywa komendant i uznała, że ok. Nie przyszło jej do głowy, że ktoś może się za niego podawać i sprawdził nazwisko przed nią ¯_(ツ)_/¯
Najnowsze oszustwo o jakim wiem to chyba z kryptowalutami. Dzwoni Ukrainiec i mówi, że ma się do wypłacenia pieniądze. Każą zainstalować aplikację ze sklepu Google i proszą o
@WielkiNos: Heh. Też kiedyś do mnie napisali
Prawie każdy już chyba doświadczył oszustwa typu spoofing, że goście podszyci pod bank albo inną instytucję do niego dzwonią