Aktywne Wpisy
mam_spanko +692
Bobby_Peru +305
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Co może był nie tak, jeśli rolka w myszce trzeszczy a przewijanie nie wydaje się być płynne mimo, iż nie czuć zacięć podczas "kręcenia"?
Film, jak to brzmi: https://streamable.com/s6wfz7
#technologia #problemytechniczne #komputery #pcmasterrace
@Jarek_P: k---a, myszka kupiona w drugiej połowie 2022...
Chociaż co ja się dziwię, brat któremu jak na razie peceta przechowuję to tak n---------ł ten sprzęt przez te wszystkie lata, że klawiatura kupiona w podobnym okresie to prawdopodobnie się rozleci niedługo, a słuchawki z promocji PKO (jakieś tam Logitechy. Nie są jakieś c-----e ale też
@JuanPablitoSegundo_2137: a co to ma za znaczenie, jeśli ktoś nie szanuje w ogóle sprzętu i/lub kupuje byle co xd
mi się nigdy nic z elektroniki nie popsuło
i tak dziwię się jak to ludzie robią - np. gdy ostatnio szukałem drugiego pada do xboxa to z ciekawości sprawdziłem używane na OLX i praktycznie co drugi całkowicie rozklekotany(odstające plastiki, info w opisie że bumpery/triggery