@mirko_anonim: nie sluchaj p---------a o tym, że to cope dla normików etc. Jak czujesz z tym dobrze to działaj. Ja nadal szukam idealnego terapeuty, cieszę się, że tobie się udało :3
✨ Autor wpisu (OP): @dam2k01 @Glikol_Propylenowy Przecież nie rozmawiałem o pogodzie, tylko o moich problemach, a takich tematów bym na pewno nie poruszył z dowolną osobą (z nikim w życiu nie poruszyłem). A nastrój mi się tak poprawił dzięki temu że mogłem się wygadać i jednocześnie nie czułem się przesłuchiwany/oceniany.
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Przecież nie rozmawiałem o pogodzie, tylko o moich problemach, a takich tematów bym na pewno nie poruszył z dowolną osobą (z nikim w życiu nie poruszyłem).
A nastrój mi się tak poprawił dzięki temu że mogłem się wygadać i jednocześnie nie czułem się przesłuchiwany/oceniany.
───────────────────
Ja też chodziłem długo się zastanawialem czy wziąć sobie terapię, ale w końcu wziąłem z pracowego benefitu 6 sesji i mega mi to anxiety zdjęło.
─────────────────────
Komentarz usunięty przez moderatora