mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
d.....1
d.....1
@mirko_anonim: no spoko ale co to da że sobie z kimś pogadam XD
4
sberatel
@mirko_anonim: tylko się nie zakochaj w niej
4
Glikol_Propylenowy
@mirko_anonim: No, czyli fałszywy przyjaciel za 200zl/h czyli już lepiej iść na divy, też sobie pogadasz a i pouzywasz przy okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Brzmi jak każda dobra używka, tylko że potem wracasz do świata rzeczywistego i dostajesz strzał z piąchy, ile za takie coś płacisz?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
1
DonyJepp2137
@mirko_anonim: nie sluchaj p---------a o tym, że to cope dla normików etc. Jak czujesz z tym dobrze to działaj. Ja nadal szukam idealnego terapeuty, cieszę się, że tobie się udało :3
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @dam2k01 @Glikol_Propylenowy
Przecież nie rozmawiałem o pogodzie, tylko o moich problemach, a takich tematów bym na pewno nie poruszył z dowolną osobą (z nikim w życiu nie poruszyłem).
A nastrój mi się tak poprawił dzięki temu że mogłem się wygadać i jednocześnie nie czułem się przesłuchiwany/oceniany.

───────────────────
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Zrzucenie sobie w rozmowie z kimś co się ma na sercu bez obawy, że ktoś będzie oceniał to może być wielka ulga.

Ja też chodziłem długo się zastanawialem czy wziąć sobie terapię, ale w końcu wziąłem z pracowego benefitu 6 sesji i mega mi to anxiety zdjęło.

─────────────────────
0