Aktywne Wpisy
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
vofeen +5
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Zanim mi zarzucicie, że w tym raporcie chodzi o CPL a nie CPK to przeczytajcie jeszcze raz ze zrozumieniem co powiedział Donek. No ale skoro pan premier mówi, żę wszystkie dotychczasowe ekspertyzy stawiają pod znakiem zapytania całą inwestycję to ja mu wierzę, bo przecież chyba by nie kłamał, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DemagogPL proszę o dodatkową weryfikację.
żródło raportu: https://siskom.waw.pl/komunikacja/lotnisko/CPL/analiza_2010/cpl_analiza_2010_raport_glowny.pdf
zestawienie wszystkich raportów w sprawie CPK na przestrzeni lat: https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1KngKivXA9lo3RWg9F2loOc0wvrPc7VPs5Bn28rxSH7E/htmlview#gid=0
#bekazwykopkow #bekazpodludzi #bekazpisu #4konserwy #neuropa #kanalzero #polityka #sejm #infrastruktura #inwestycje
To są te legendarne argumenty w dyskusji, czekałem na to XD, no właśnie z czego skoro jest nikim?
Wczoraj mnie prawaki wyzywali od peowca za jechanie po Pereirze, dzisiaj znowu pisowiec i tak to się kręci. Może się jakoś odniesiesz do argumentów? Czyżbyś ich nie miał?
@moj_wykopowy_login: Chłopski rozum w natarciu XD, ale wiesz że ja jestem za rozliczeniem pisowców i jedynie uważam że sama idea lotniska hubowego i kolei jest dobra? Widocznie nie mieści ci się to w głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dzikidik: To nawet jest bardziej przerażające niż śmieszne, że w tym kraju nie da się już porozmawiać o konkretach tylko od razu się jest wyzywanym od pisowca lub kodziarza. Tłumaczyć też się nie ma co bo oni lepiej wiedzą swoje XD. #bekazwykopkow
To delikatnie zmienia kontekst wypowiedzi natomiast dalej nie odpowiada na pytanie skąd Donald wytrzasnął te ekspertyzy skoro audyt się jeszcze nie rozpoczął i dopiero trwają na
@paul772: Tak, lotnisko to tylko część CPK, ale po co zatem manipulować że wszystkie ekspertyzy podważają sens całego projektu skoro to po prostu nie
@aei9077: a kto powiedział że umieją? Raz będzie dobra notka, raz zła. Te notki to nie zaden wyrok sądowy
@paul772: Czekam aż Watchdog Polska i Demagog wystąpią o dostęp do informacji publicznej co obiecali w sprawie ekspertyz na które powołuje się premier i będzie wszystko jasne. Zresztą skąd te ekspertyzy, skoro jeszcze nawet nie zaczął się audyt, bo dopiero trwają na niego przetargi?