Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Vestor +30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć,
Coraz częściej słyszę, że bardzo wielu ludzi pracuje na zdalnej, a przecież nie wszyscy pracują jako programiści. Mogę wiedzieć w jakich branżach pracujecie i co robicie pracując na homeoffice? Jakie umiejętności trzeba posiadać by móc coś znaleźć, albo w jakie kierunki uderzać by móc się załapać na taką pracę? Czego się uczyć? #pracbaza #pracazdalna #praca #pytanie #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: pilot-pull-up-kurde-ale-lagi-pogrzalo-ich-wysylac-mnie-na-home-office-puchalke-komiks
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Moja dziewczyna, korpo międzynarodowe 15k ludzi, księgowość.
Mój brat, korpo z tej Big Four, finanse…. nie wiem do końca co, jakieś tam inwestycje.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: obslugiwac google com na poczatek, myslec analitycznie i sytenetyzowac wiedze z wyszukiarki.
W zasadzie to wystarczy zeby zostac wirtualna asystentka