Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
odpowiadam w imieniu dewelopero:
ALE
@srgs: ten gównokraik ma pkb tylko o 10% mniejszy od Polski przy jednoczesnym pkb na głowę wyższym o ~230% xD
Tak, wiem, że to zarzutka z twojej strony, ale sprawdziłem i sam jestem w szoku xD
przecież za mniej niż 40% marży to buduje tylko debil albo złodziej
@del855: no tak naturalne ze jak wojna za rogiem to ceny rosna, a jak spokoj i bezpeiczenstwo to ceny spadaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- KAZDY powod jest powodem wzrostowym, jak wojna wybuchal to co bylo gadane przez kilak miesiecy? ze ukraincy budowlancy ze szczerym zapalem ochtnoczo wyzjdzaja walczyc o wolnosc ukrainy.... i ze bedzie drozej, bo nie ma komu budowac.... no tak nie bylo? A potem ze jak
- niższy VAT / podatki
- niższe koszty prowadzenia działalności
- u nich się produkuje a u nas trzeba sprowadzać
- Polacy mają inne preferencje niż ludzie na zachodzie i dostosowanie produktu kosztuje
- masz tańsze [jedzenie/rachunki/cokolwiek innego] więc wychodzi na to samo i nie narzekaj (alternatywnie: cośtam cośtam siła nabywcza)
- u nich jest bardziej zautomatyzowane wszystko i dlatego mają taniej