mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Co byście zrobili mając 10 tysięcy złotych będąc za granicą i z dnia na dzień bez pracy i mieszkania?

Wrócili do Polski czy szukali kolejnej pracy?

#pracbaza

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
foneswein
foneswein
no w nowej Zelandii miałbym jakiś rok dobrego życia za 10 000

@zenon_z_chorzowa1: tak tanio tam?
1
G06DbT
@mirko_anonim: szukaj roboty, 10k pln to jest nic.
0
Czeski_Pablo
@mirko_anonim: zainwestowałbym w kurs - a jak nie miałbym auta to kupiłbym samochód, jak nie miałbym prawka to w prawko

praca to nie problem...
0
thority
@mirko_anonim: nie da się odpowiedzieć na tak zadane pytanie.
0
zenon_z_chorzowa1
zenon_z_chorzowa1
@mirko_anonim: no w nowej Zelandii miałbym jakiś rok dobrego życia za 10 000
0
zenon_z_chorzowa1
zenon_z_chorzowa1
@foneswein: ja mam taki plan na emeryturę, aby mieć odłożenie 20 lat x 12 miesięcy x 2000 zl. I właśnie szukam najtańszego kraju, obecnie najlepiej wypada Nowa Zelandia. Ale nie turystyczne miasto. Drugim miejscem są Filipiny. Analizuje jeszcze ile rodzaji zwierząt i roślin jest w stanie mnie zabić w tych krajach.
0
foneswein
foneswein
@zenon_z_chorzowa1: no tylko dwa różne klimaty w tych krajach. W Nowej Zelandii bez upałów i mrozów, a na Filipinach gorąco
0
sberatel
@mirko_anonim: ja bym na euro wymienił czy inną lokalną walutę
0
Marek_Tempe
Marek_Tempe
@zenon_z_chorzowa1: Akurat w Nowej Zelandii nikt specjalnie nie wypatruje emerytów, a za 10k to może byś przeżył "dobrze" 2 miesiące, oczywiście wszystko zależy od indywidualnej definicji "dobrego życia".
0
zenon_z_chorzowa1
zenon_z_chorzowa1
@Marek_Tempe: na emeryturze to mam zamiar bujać się na hamaku i strącać kijem kokosy turystom :) mieć dwie pary Japonek i 7 par majtek. Jedzenie to owoce albo jakieś malutkie co nieco typu zupa. Dam znać za 50 lat czy mi się udało.
0
s.....y
Co byście zrobili mając 10 tysięcy złotych będąc za granicą i z dnia na dzień bez pracy i mieszkania?

@mirko_anonim: napisałbym to pytanie na wykopie
0