Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

beka z ludzi ktorzy siedza i nic nie robia i hejtuja innych że sie im powodzi XD

@fluid: Nikt Cię nie hejtuje bo Ci się powodzi. Nie mam pojęcia czy Ci się nudzi dziś i sobie trollujesz czy może jednak jesteś serio taki jak opisujesz, ale z Twojego wpisu bije żal że nie masz swojego różowego paska, więc ludzie Ci próbują uświadomić że to co napisałeś to nie wszystko co
  • Odpowiedz
@TedUnabomber666: @kicioch: @NieznanyAleAmbitny: @chori: @geometria: @Gummy:

hardo z---------m na uczelni od pierwszego dnia angażujac sie w rożne akcje i nie tylko. w czasie kiedy Wy siedzieliscie nad morzem w pucku odbywałem kolejne praktyki w elektrowniach czy elektrociepłowniach. nie miałem nieprzepracowanych wakacji od kilku lat. moje cv ma teraz 4 strony a wy sie zastanawiacie co wpisac zeby przynajmniej zapełnić jedną.
  • Odpowiedz
@fluid: Ale czekaj.... nie traktujesz dziewczyn jak szmaty ale oczekujesz żeby jakaś laska poleciała na to że pracujesz i masz kasę? Ok :)

Serio, dla wielu normalnych dziewczyn to czy pracujesz na budowie czy masz CV na 4 strony nie ma żadnego znaczenia.
  • Odpowiedz
Serio, dla wielu normalnych dziewczyn to czy pracujesz na budowie czy masz CV na 4 strony nie ma żadnego znaczenia.

@kicioch: Pozwól, że poprawię

Serio, dla wielu dziewcząt z niską samooceną Twoje CV na 4 strony jest miażdżące i czują się przy Tobie jak zero.
  • Odpowiedz
@fluid: czytając Twoje wypowiedzi skłaniam się do tego, że chyba zbyt bardzo się szanujesz. Przesadzasz robiąc z siebie wielką persone. Wyluzuj trochę, odpuść. Nie stań się nadętym bufonem.
  • Odpowiedz
ciebie sie nie pytam o zdanie. wykop nigdy nie zapomina.

@fluid: jak możesz o tym pamiętać skoro nie ma Cię na wykopie nawet miesiąca - masz multikonto?
  • Odpowiedz
@TedUnabomber666: dla wielu info o tym ze gość ma cv na 4 strony na początku znajomości, to odstraszacz. Są istoniejsze kwestie niż to że gosc od kilku lat nie byl na wakacjach bo robił staże. Jak sadze uwaza to za swój atut i się tym chwali.
  • Odpowiedz