Aktywne Wpisy

Atreyu +104
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz

@fluid: Nikt Cię nie hejtuje bo Ci się powodzi. Nie mam pojęcia czy Ci się nudzi dziś i sobie trollujesz czy może jednak jesteś serio taki jak opisujesz, ale z Twojego wpisu bije żal że nie masz swojego różowego paska, więc ludzie Ci próbują uświadomić że to co napisałeś to nie wszystko co
hardo z---------m na uczelni od pierwszego dnia angażujac sie w rożne akcje i nie tylko. w czasie kiedy Wy siedzieliscie nad morzem w pucku odbywałem kolejne praktyki w elektrowniach czy elektrociepłowniach. nie miałem nieprzepracowanych wakacji od kilku lat. moje cv ma teraz 4 strony a wy sie zastanawiacie co wpisac zeby przynajmniej zapełnić jedną.
@fluid: nie trafiłeś :<
Hi 5 bro
Serio, dla wielu normalnych dziewczyn to czy pracujesz na budowie czy masz CV na 4 strony nie ma żadnego znaczenia.
#oszukali #wykopoczta
@kicioch: Pozwól, że poprawię
kobiety leca na pieniadze, to jest w nas zakodowane. tylko po to żeby przetrwać.
@fluid: jak możesz o tym pamiętać skoro nie ma Cię na wykopie nawet miesiąca - masz multikonto?