Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fluid: nie będę się kłóciła co do teorii o leceniu na kase ale sądzę, że więcej lasek poleci na na dzianego, wyluzowanego kolesia niż na dzianego z przerośniętym ego.
  • Odpowiedz
@fluid: Stary, jasne, masz 2 prace, hajs, uznanie, studia.

Tylko czasu dla kobiety brak.

@kicioch: Tylko gdzie jest granica między wysokim mniemaniem o sobie, a bardzo wysokim poczuciem własnej wartości.
  • Odpowiedz
@Qrystus: Jeśli facet uważa że to wina kobiet że na niego nie lecą no to ma zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Jeśli facet ma w cholerę kasy i bogate CV ale nie chwali się tym każdej lasce i nie oczekuje od niej że ta na to poleci, to ma wysokie poczucie własnej wartości bo nie szuka pierwszej lepszej "szmaty", tylko chce kobietę która nie poleci na kasę, a na to
  • Odpowiedz
@fluid: Zacny shitstorm wywołałeś - szacun. Dobra, teraz moje 2 grosze:

Dużo zależy od tego, jakiej kobiety szukasz. Jeśli partnerki - to Twoja kasa nie powinna ją interesować, bo będzie miała swoją. Jeśli kury domowej - będzie patrzeć na kasę, bo sama zarabiać nie będzie. Jeśli takiej do sponsorowania - to taka też będzie patrzeć na kasę, ale w tym układzie to raczej ty sobie ją wybierzesz (bo to przecież
  • Odpowiedz
Jeśli facet ma w cholerę kasy i bogate CV ale nie chwali się tym każdej lasce i nie oczekuje od niej że ta na to poleci,

@kicioch: najlepiej to ukryć i powiedzieć, że jest się tynkarzem i do roboty dojeżdża się autobusem, oczywiście bez kupionego biletu.
  • Odpowiedz
@TedUnabomber666: Nie popadaj w skrajność. Koleś zrobił wpis i od czego zaczął? Nie, nie od tego że jest kochany i opiekuńczy tylko od tego jakie to ma cv i że ma dużo kasy. Potem się przechwalał w stylu "to ja robiłem to i to, wy jesteś gorsi, ja jestem najlepszy". Nie wiem jak jest naprawdę ale sprawia wrażenie gościa, który próbuje poderwać dziewczyny nie na swoją osobowość i na to
  • Odpowiedz