Wpis z mikrobloga

@Nutaharion kraków obozowa nie ma już i przede mną pytały 2 osoby (,) mało osób plusuje, ale dużo sprawdza kolektury. Plusowalibyście dobrego człowieka łotry.
  • Odpowiedz
  • 1
ciekawe czy jak jedna główna padła w Warszawie to czy drug też może paść

@jaras2: w Warszawie padła główna w kolorze czerwonym a dostałem info że ludziom też udaje się dostać zielone więc jak najbardziej druga główna jest w Stolicy możliwa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nutaharion: wszystko ok tylko mogles z gory napisac ze jestes pracownikiem lotto wtedy to nagabywanie byłoby uczciwe, wykorzystujesz fakt ze wiele osob jest glupia i da sie zmanipulowac
  • Odpowiedz
  • 0
W jaki sposób obliczyłeś szanse na poziomie 0,00072%?

Przecież nie znamy rozkładu kolorów w pozostałych 416 tys. zdrapek.

@b_artman: muszę zakładać że każdy kolor wyprzedaje się równomiernie. Dostępu do szczegółowych danych dotyczących wyprzedania każdego z kolorów nie mam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
czy ktoś kiedyś wygrał coś na Wykopie grubszego po Twoim wpisie?

@haakenn: bywały dziwne zbiegi okoliczności wydrapania głównych nagród z wpisami na Wykopie. Np. 29 sierpnia 2023 roku napisałem wpis o polowaniu na główną wygraną w zdrapce "Wielka Krzyżówka" a 2 dni później, 31 sierpnia na stronie Lotto pojawiła się informacja że ktoś główną wygraną wydrapał.
Znaki są ale do tej pory nikt na Wykopie się nie pochwalił że "tak,
  • Odpowiedz
Objechałem 4 punkty z mapy i tylko w jednym były te zdrapki. Tylko w kolorze żółtym. Wziąłem jedną i trafiłem 30 PLN.
Jeden z punktów to w ogóle był taki biedny w mięsnym i miał tylko 2 rodzaje zdrapek. Także to raportowanie to coś nie do końca...
  • Odpowiedz