Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: przez ~4 tygodnie od poprzedniego wpisu dot. Bonus7, ilość pozostałych losów zmniejszyła się o około 40 tysięcy, czyli sprzedają ich raptem 10 tysięcy na tydzień. Tak trochę słabo bym powiedział ;)
  • Odpowiedz
  • 3
przez ~4 tygodnie od poprzedniego wpisu dot. Bonus7, ilość pozostałych losów zmniejszyła się o około 40 tysięcy, czyli sprzedają ich raptem 10 tysięcy na tydzień. Tak trochę słabo bym powiedział ;)

@watss: a nawet mi nie mów. Ręce mi opadają jak widzę co się dzieje. Obecnie w sprzedaży są 33 zdrapki w cenie 10 zł.
Teraz idziesz po "Bonus 7" a kolektor chce Ci wcisnąć: "Fortuna 7", "Różowe Diamentowe 7",
  • Odpowiedz
  • 0
Objechałem 4 punkty z mapy i tylko w jednym były te zdrapki. Tylko w kolorze żółtym. Wziąłem jedną i trafiłem 30 PLN.

Jeden z punktów to w ogóle był taki biedny w mięsnym i miał tylko 2 rodzaje zdrapek. Także to raportowanie to coś nie do końca...

@b_artman: obstawiam że punkty które odwiedziłeś mają te zdrapki schowane w szafie i nie są one wystawione do sprzedaży. Jeżeli raport mówi że
  • Odpowiedz
  • 0
masz może liste gdzie dostępna jest Ekstra Pensja [678] w gorących przedziałach?

@MeS_: cześć, niestety nie przygotowywałem mapki dla tej zdrapki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz