Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +435
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

A teraz zrobię sobie misję, aby przed 40-ką zdobyć 10 różnych flag. Niemiecka i polska (też się liczy) zdobyte, tak więc pora na 8 kolejnych. Zastanawiam się jakie. Na pewno sąsiedzi Polski typu Czechy, Słowacja, Dania, itd.. Ale pewnie coś dalszego też może być, np. Hiszpania, Włochy, Kazachstan, Turcja, Wietnam, Kolumbia, USA może Libia czy Egipt itp. Zobaczymy co i jak wyniknie, ale ogólnie jestem optymistką, co do tego Projektu.
#tinder #randki #redpill #blackpill #randkujzwykopem #podrozujzwykopem
aa, zapomniałem #pdk
https://wykop.pl/wpis/74950295/ostatnio-udalo-mi-sie-zaliczyc-niemke-i-tak-sie-za
@nicspecjalnego: z twojego postu wynika że nie musisz już zbierać żadnych flag bo swoich własnych red flagów masz wystarczająco na kilka takich wyzwań
Tylko kobiecie wolno w tak karykaturalny sposób marnować czas i zasoby, które mogłyby zostać użytw w jakiś sposób dla społeczeństwa.
@justBrowsin: xDD
To teraz poczytaj w komentarzach od czego jest to #pdk
Komentarz usunięty przez autora