Aktywne Wpisy

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz
I cyk, udało się dojść do Kennedy Meadows, oznacza to, że to już koniec pustyni i zaraz zaczną się góry Sierra . Wreszcie dostałem paczkę z butami i udało się je wymienić na nowe ( dzięki Mirkowi który polecił Saucony, chociaż to się okaże jak się sprawdzi). Zakupiłem też mini kolce na góry oraz obowiązkową beczkę na żarcie w rejonie niedźwiedzi . Ostatniej nocy udało się przypadkiem zobaczyć skorpiona, ale po tym
źródło: IMG_4262
Pobierz

źródło: GFvzg2FXoAMLaKL
PobierzCPK to program finansowania pisowskich pociotków i próba tworzenia propagandy sukcesu i promowania partii gdy nawet nie ma dokończonych planów budowy https://wykop.pl/wpis/74951753/no-to-lasek-rozwial-wszelkie-watpliwosci-w-sprawie
Jest prosty sposób żeby to zakończyć - porządny audyt i zmiana nazwy projektu na "Port Komunikacyjny imienia Donalda Tuska" i skończy się to ujadanie pisowczyków w
Jak to jest że zapowiedziane autostrady przez Tuska na euro zostały ukończone np w tamtym roku dopiero? Euro się odbyło? Tak, ktoś wypomina ? Nie?
Jak to jest że nic nie zostało zrobione, a nakłady na wykup, wybranie terenu , podpisanie kontraktów to znaczy że to nic tak?