Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +202
Waga zmierzona i wychodzi , że ubyło 11,55 kg chłopa od 5 maja kiedy było ważone wcześniej . Coraz @mniejmniejest
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
Kto wie, może i bym wygrał #igrzyskabebzonow , gdyby mnie nie wyrzucili
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_62D348C6-D9B7-4BAB-9804-A03809F62AE9-9674-00000A002BD6593A
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +592
Jak tam, wyspani? Pan #lekarz100k też spał całkiem twardym snem przez ostatnie 8h ale przynajmniej zarobił te 10k złotych będąc w tym czasie na dyżurze. Dobrego dnia!

Hej, szukam porady w kwestii finansów. Mam odłożone 50k funtów i trochę prykro mi jest patrzeć jak inflacja je zjada. Jest jakiś sensowny sposób, by osiągnąć z takiej kwoty jakiś pasywny dochód? Nie interesują mnie ryzykowne inwestycje. Bardziej zależy mi na uchronieniu oszczędności wobec inflacji i ewentualnym osiągnieciu jakiegoś zysku.
#uk #finanse
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zaraz usłyszysz od Mirków kilka dobrych porad jak pozbyć sie tej gotówki.
Osobiście polecam giełdę i inwestować w niedoszacowane lub sprawdzone spółki które dają jakąś dywidendę.
Polecam nie inwestowac w najbardziej znane spółki i nie słuchac innych podpowiadaczy lecz zanim coś zainwestujesz przeczytać najpierw na jakiej podstawie powinno wybierać sie dobre spółki.
- ISA ETF, w S&P500, Premium Bonds (co miesiąc każda obligacja bierze udział w losowaniu nagród)