Aktywne Wpisy
artur-klocek +20
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
źródło: GSc_tNaXQAAfUU
Pobierz
potatowitheyes +109
#usa #trump #zamach
Rozwala mnie to zdjęcie z jednego powodu.
Gość przed chwilą był celem zamachu, od śmierci dzieliły go dosłownie centymetry. Pewnie niejeden na jego miejscu dałby się szybko sprowadzić ze sceny, kryjąc się za ochroniarzami, by jak najszybciej uciec z tamtego miejsca i znaleźć się gdzieś, gdzie będzie bezpieczny. Trump nie zapomniał jednak, że jest nadal w kampanii i doskonale wiedział, że taki gest
Rozwala mnie to zdjęcie z jednego powodu.
Gość przed chwilą był celem zamachu, od śmierci dzieliły go dosłownie centymetry. Pewnie niejeden na jego miejscu dałby się szybko sprowadzić ze sceny, kryjąc się za ochroniarzami, by jak najszybciej uciec z tamtego miejsca i znaleźć się gdzieś, gdzie będzie bezpieczny. Trump nie zapomniał jednak, że jest nadal w kampanii i doskonale wiedział, że taki gest
źródło: 00bcc2932d6850f811798e9080ce1ace4ab39cadd7cf47323afe3ac1194ca254
Pobierz

Zestaw naprawczy dla jego se ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za miesiąc zmienię super formułę na barierr i zobaczymy co będzie, debutir na 2x mocniejszy i w czwartym miesiącu sanprobi na miesiąc na health labs i zobaczymy co zostawić co lepsze. Potem może za rok badanie mikrobioty i zobaczymy jak to wygląda.
Ibesan zjedzony na razie odstawiony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file8912777677218450021
PobierzZobaczymy jak teraz odstawiłem glinkę i simetikon bo one absorbowały/rozbijały gazy oraz toksyny i złe bakterie. Kwas masłowy z kolei podobnie trochę jest budulcem dla
Simetikon rozbija na mniejsze bąble i łatwiej się w świetle jelita gazy przemieszczają, stawiam na glinę bo ma właściwości pochłaniające, razem z aluminium w alugastrinie jest, na nadkwaśność dobrze pochłania żółć i nie drażni tak jelit wtedy
Raczej dla dobrych bakterii więc powinno być spoko. ale to nie tylko takie ma właściwości bo też działa ogólnie przeciwzapalnie w organizmie nie tylko w jelitach. Wspomaga regenerację przy chorobach w skaleczeniach czy przeziębieniach więc też trochę na układ immunologiczny.
Na siłce to bardziej antykatabolicznie ale to chyba mało co więc nie opłaca się jak kto ma zdrowe jelita. Chyba że, wspomagająco od czasu do czasu tak myślę i zawsze coś też na regenerację po wysiłku pomoże ale ile to nie wiem. Bo np. kreatyna zwiększa ATP itd... Ale to już nie
Zobaczymy co dalej bo cały czas coś sobie zmieniam i testuję j.w. ( ͡° ͜ʖ ͡°)