Aktywne Wpisy
czahrolek98 +1
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Jaqubson 0
Kupując samochód z OTOMOTO ile byście byli w stanie km pojechać po niego? Odległość to jeden problem, a drugim że trzeba jechać po niego na dwa samochodu czyli angazować kogoś bliskiego
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto
Szkoda, że nie ma czegoś takiego, że robi to gość z np otomoto za nas :( czyli to on jedzie do nas #motoryzacja #samochody #otomoto

Jest jakiś sposób na regenerację prącia? Pytam poważnie. Bzykam się raz dziennie i zwyczajnie boli mnie kindybał jak stoi i go biorę do ręki a co dopiero jak wsadzam w dziurę mimo że nie jest jakaś szczególnie ciasna (z nawilżeniem też nie ma problemu). Przerwa na tydzień pomogła tylko na chwilę. No jest taki jakby obolały i nie wiem jak go zregenerować. Czy jest coś do smarowania? Jak wpisuje w google krem do pen$%&to mi wyskakują tylko takie na powiększanie a nie o to przecież chodzi..
#s--s #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: comment_1669667781H67ufwRInJLBCcOYGI05bR
Pobierz@mirko_anonim: spróbuj aloesu
@mirko_anonim: koleżanki gardlo będzie git
To sprubuj raz dziennie robić któryś mięsień do zakwasów, jestem ciekawy co byście powiedzieli po tygodniu czy nie może boleć
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91