Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
4 msc temu założyłem tindera, przez cały ten okres spotkałem się z około 30 dziewczynami, jednak jestem pewien, że większość z nich poleciała na mój zawód, status materialny. Nie miałem nic przeciwko, była to prosta kalkulacja ja daje coś i oczekuje czegoś w zamian. Mam 26 lat nie jestem brzydki, gruby, niski ale też nie jestem nie wiadomo kim. Z twarzy takie 6/7 na 10, z ciała trochę lepiej. Ostatnio jednak poznałem super dziewczynę, spotkaliśmy się już 7 razy, jest miła, ambitna, z wyglądu typowa influencerka ale w przeciwieństwie do nich wyznaję bardzo bliskie mi wartości, kończy studia w tym samym zawodzie co ja pracuje więc mamy wiele wspólnych tematów, mieszkamy i mamy zamiar mieszkać w tym samym mieście gdzie obecnie co również ułatwi nam ewentualne wspólne plany, pochodzi z bogatego domu co ma dla mnie ogromne znaczenie do czego zaraz nawiąże.
Nigdy nie byłem w związku, nigdy nie szukałem związku, nigdy nie chciałem być w związku. Przygodne zabawy przychodziły mi od zawsze z łatwością, miałem dobre gadane, potrafiłem zachować się odpowiednio co do danej sytuacji i od ZAWSZE miałem wrażenie, że wszystkie te dziewczyny przychodziły do mnie tylko dlatego, że miały z tego korzyści materialne (nie płaciłem im za s--s ale potrafiłem zabrać je na wyjazd na weekend czy coś w tym stylu, nie stanowiło to dla mnie jakiegoś problemu a nawet mi się podobało bo doświadczałem nowych rzeczy na które samemu pewnie by mi się nie chciało). Zdarzyły mi się nawet sytuacje, że laska potrafiła wprost przyznać dlaczego się ze mną spotyka. A teraz wracając do tematu. Nie mogę wyzbyć się wrażenia, że i w tym przypadku jest tak samo. Ciągle w tyle głowy mam myśli, że to nie ma prawa się udać i za chwile się okaże, że ona też jest tylko dla pieniędzy (spotykamy się nadal tylko dlatego, że wiem iż jej rodzina też jest ustawiona i żyję nadzieją, że dla niej pieniądze nie są rzeczą najważniejszą). I teraz pytanie do was, co powinien zrobić?
Udać się do psychologa czy może z nią o tym porozmawiać? Boje się, że gdy powiem jej o wcześniejszych moich doświadczeniach na tak wczesnym etapie to zakończy to naszą relacje (uzna mnie za jakiegoś przepraszam za słowo ,,k-------a" - może i słusznie) a tego bym nie chciał.
#pytanie #zwiazki #s--s #milosc #zwiazek #podrywajzwykopem #tinder #badoo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Co zrobić.

• Porozmawiać z nią 32.6% (29)
  • Psycholog 27.0% (24)
  • Dać se spokój i pogodzić się ze stanem rzeczy 40.4% (36)

Oddanych głosów: 89

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ustalmy 1, nie masz 6/10, góra moze jakieś 5. Nie przychodziły Ci łatwo, tylko to był zwykły barter, dawałeś coś materialnego, dostawałeś s-x, to tak jakbyś powiedział że masz powodzenie u div sic!. Z wyglądu influencerka, co to q... jest? Jak mozna byc z wyglądu influecerem? czyli co na zdjęciach super, ale w realu średnio?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale o czym chcesz jej mówić? To ty masz problem. Nawet gdybyś ją zapytał czy jest z tobą dla kasy, to i tak ci prawdy nie powie, a jeszcze się obrazi. To pytanie nic nie da. Opowiadanie o byłych też nie jest najlepszym pomysłem, bo możesz ją zniechęcić, będzie się bała,że zaraz znajdziesz inną, albo ,że masz syfa. skoro jesteś atrakcyjny to się podobasz i nie rozkminiaj. Gdybyś był
  • Odpowiedz