Wczoraj byłem w Decathlonie po wazelinę do smarowania jaj to przy okazji kupiłem na spróbowanie polecamy na tagu żel SIS.
Dzisiaj w planach miałem spokojne 16-20km to była idealna okazja na test. Konsystencja idealna, smak pomarańczowy w porządku, na żołądku nie siadł więc jest spoko. Można w razie czego brać ( ͡º͜ʖ͡º)
Co do samego biegu to biegło się na tyle lekko, że postanowiłem zrobić 20km, ale przypomniałem sobie o wczorajszym papatonie @scorp02 i stwierdziłem, że na luzie dociągnę ( ͡º͜ʖ͡º)
Na 19km spojrzałem na zegarek i stwierdziłem, że jak ma być papaton to żeby chociaż zrobić go poniżej 2h więc musiałem trochę przyspieszyć i finalnie udało się to zrobić z potężnym zapasem 9s ( ͡º͜ʖ͡º)
@abc3: W bokserkach björn borg latam od dłuższego czasu. Do 10km mogę generalnie bez wazeliny biegać, ale już profilaktycznie wolę na każdy dystans smarować. Bo np. jak trening jest krótki ale intensywny albo biegam w deszczu to chwila moment jaja obtarte ( ͡°ʖ̯͡°)
Wczoraj byłem w Decathlonie po wazelinę do smarowania jaj to przy okazji kupiłem na spróbowanie polecamy na tagu żel SIS.
Dzisiaj w planach miałem spokojne 16-20km to była idealna okazja na test. Konsystencja idealna, smak pomarańczowy w porządku, na żołądku nie siadł więc jest spoko. Można w razie czego brać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Co do samego biegu to biegło się na tyle lekko, że postanowiłem zrobić 20km, ale przypomniałem sobie o wczorajszym papatonie @scorp02 i stwierdziłem, że na luzie dociągnę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na 19km spojrzałem na zegarek i stwierdziłem, że jak ma być papaton to żeby chociaż zrobić go poniżej 2h więc musiałem trochę przyspieszyć i finalnie udało się to zrobić z potężnym zapasem 9s ( ͡º ͜ʖ͡º)
Miłego weekendu! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie
Skrypt | Statystyki
https://allegro.pl/oferta/slipy-meskie-cornette-authentic-221-jeansowe-jeans-r-xl-14635678140