@kinson: O co w ogóle chodzi z tym kanałem? Cała główna z------a bo jakiś typ przy biurku siedzi i zadaje pytania jakimś randomowym gościom? Serio, kto to jest i dlaczego cały wykop sika na jego widok?
@Madridista98: Wykop ogólnie najlepiej się nadaje do komentowania na żywo czegoś. Temu niezwykle popularny był Kanał Sportowy - poprzednia twórczość Stanowskiego co leciała na żywo na youtube. No i jako, że teraz jest jego nowa telewizja jutubowa to ludzie się interesują. Ale oczywiscie nie warto ( ͡°͜ʖ͡°)
@kinson: Ale o czym on tam dyskutuje? Gada o ostatnim ligowym meczu West Hamu, mówi na temat sytuacji gospodarczej Ekwadoru czy rozmawia z politykami na tematy bieżące?
@kinesin1000: No bo jego twarz i nazwisko przewija się w co drugim wpisie na wykopie, co nie musi oznaczać, że wiem, kim on jest albo czym się zajmuje.
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡°͜ʖ͡°) Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super. Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k. #motoryzacja #audi
źródło: 1000003990
Pobierz@kinson: właśnie to zrobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wykop ogólnie najlepiej się nadaje do komentowania na żywo czegoś. Temu niezwykle popularny był Kanał Sportowy - poprzednia twórczość Stanowskiego co leciała na żywo na youtube. No i jako, że teraz jest jego nowa telewizja jutubowa to ludzie się interesują. Ale oczywiscie nie warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie wiem. Od dawna mnie to nie interesuje co ma Stanowski do powiedzenia xD