Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Spróbuj bumble, ale słabo może być w twojej miejscowości.
Ja na fajna dziewczynę trafiłem w czasie podroży przez Polskę xd Sparowało mnie z dziewczyna z która nigdy nie byłoby to możliwe bo mam ustawiony limit na 25km xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Badoo sobie daruj. Tam jest jeszcze gorzej niż na Tinderze. Może spróbuj Bumble? Ja poznałem tam właśnie kobietę, spotykamy się od dwóch tygodni. Tylko że ja to miasto stołeczne.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ok oski, rzeczywiście musisz wykonać tytaniczną pracę polegającą na wyjeździe do Warszawy co by pewnie kosztowało 100 zł w porywach żeby walić tinderówki w ilościach hurtowych

to niemal tyle samo pracy co musi wykonać Maciek na rencie, nietrzymający zakolak 30+ z fobią społeczną i depresją
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > da sie, ale za mało zarabiasz

Śmieszy mnie to Wasze podejście. Ja obecnie spotykam się z kobietą, która zarabia pewnie ze 3x tyle co ja. I jak na razie to wszystko jest OK. Zdaję sobie sprawę z tego, że za jakiś czas to się może zepsuć, ale skoro na razie działa, to czemu mam z niej rezygnować? Trzeba próbować.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jak szukasz tylko przez internet to tak jakbyś nie robił nic. Idź na impreze dla singli, na jakas integracje, domówkę, szybkie randki, cokolwiek nawet glupie planszówki, kurs tańca, pielgrzymkę, zajecia grupowe na silowni, wolontsriat (chocbys mial tylko wpasc raz na 5 minut obczaic czy ktos wpadł ci w oko) nawet zagadywanie do randomow, byle na żywo. Każde takie spotkanie da ci 1000 razy wiecej niz godziny na tinderze,
  • Odpowiedz
Niepotrzebnie przez lata szkolne odrzucałem dziewczyny i skupiałem się wyłącznie na sobie.

@mirko_anonim: miałem podobnie ale nie żałuj - dasz radę - lepiej IRL, tindera kompletnie zostaw strata czasu
i nie rob z tego priorytetu ani z laski bo nic nie dasz rady
  • Odpowiedz
Może ty wolisz z dzieckiem związek zakładać, ale ja nie. Jak Ty sobie wyobrażasz związek z dziewczyna 19 letnia, która skończyła maturę, pracuje w gowno robocir na pół etatu, a na studia nie poszła, bo jeszcze nie wie. Co ona ma do zaoferowania oprócz mlodego wieku?

@mirko_anonim: to ty se może biznes otwórz jak ci tak zależy na hajsie, a nie dziewczyny szukasz tępy frustracie.
  • Odpowiedz