Aktywne Wpisy
SkrajnieZdegustowany +316
BĄDŹ JAK OPOLE:
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Zbuduj osiedla w PRL na terenach które Nazi..Niemcy uważali za zalewowe i zostawili niezamieszkałe, absolutnie nie do bezpiecznego i spokojnego życia,
> Jest 1997 powódź rozjebuje całe miasto. Zalewa aż pod 2. piętro
Tracisz
KuKumber +10
#powodz
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035
wgl to jaki jest sens budowania domów/mieszkań skoro co 10 lat wszystko idzie w p---u XD ?
97/2010/2024/2035
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
2. Kreatyna pod napletek czy powiekę (każdy wie że both, ale gdyby ktoś nie miał napletka, albo powiek to która sytuacja jest gorsza dla przyrostów).
3. Cardio przed czy po ćwiczeniach siłowych.
4. Czy warto ładować kwit w meme coiny.
Z fartem Ziąą.
U mnie chyba jest lekka skolioza dwułukowa, nabyta od krzywego siedzenia, miednica i barki krzywo. Staw mostkowo obojczykowy mi przeskakuje przy podnoszeniu ręki, podobnie mam w przeciwnej nodze gdzieś w udzie przy miednicy.
I tak pójdę jeszcze do ortopedy (o ile znajdę dobrego, bo się odbiłem ostatnio od jednego, ale przynajmniej dał mi rtg, na którym widać skrzywienie), ale jakieś dodatkowe info zawsze
1. Ja sie przylacze z pytaniem o zamek homm3, uwzgledniajac najnowszy dodatek z factory
2. co sadzi o enclomiphenie zamiast TRT?
- kto to jest trener medyczny i kiedy można się nim nazywać?
- czy fizjoterapeuta powinien się skupiać bardziej na ćwiczeniach, czy na terapii manualnej (i dlaczego najlepiej i na tym i na tym)?
- jakie są najlepsze formy dodatkowej aktywności poza siłownią, żeby nie zostać WRAKIEM?
- jaki najlepszy setup dla poczatkującego pod OnS'a w DS1.
- Wyciskanie leżąc z łopatkami w depresji i retrakcji, czy pozwolić im
@Kasahara:
1.Czy po postawieniu wielkiego klocka w kiblu, spojrzeliście się kiedyś na niego i pomyśleliście 'ale wielki p---s zmieściłby mi się w dupkę!'?
1. Małe znamię na plecach do wycięcia - jak długa przerwa od treningów siłowych po zabiegu?
2. Mam planowo 2 treningi w tygodniu. Czy jak sobie rozbiję na 4 jednostki przy zachowaniu zaplanowanej pracy, to coś mogę popsuć - np. regenerację?
3. Czy od treningu siłowego mogą "p--------ć oczy" xD Zasłyszane wczoraj od sarm-goblinów, ale może coś jest na rzeczy?