Wpis z mikrobloga

@gorzki99 Czyli jeśli odnoszę się do twojego komentarza to jest nie na temat, bo nie dotyczy tekstu w nagłówku?
Nie masz żadnego pojęcia o medycynie. Nie wiesz ile co kosztuje. 33k to jest nic. Odmalować za to można oddział i okno wymienić
  • Odpowiedz
@ali_baba: Miras powoli, skup sie albo popros kogos o wytlumaczenie.

Wroc na sama gore i popatrz co komentujemy.

Bo komentujemy wysryw jakies debilki ktora sie zastanawia gdzie tu logika skoro miasto wydalo 78k na organizacje akcji i z tej akcji ma sprzet za
  • Odpowiedz
@gorzki99 Chłopie zrozum nie jest istotne o czym jest wpis istotne jest do czego ja się odnoszę. A odnoszę się do twojego komentarza.
Dyskusja polega na tym, że można się odnosić też do słów innych uczestników dyskusji.
Wciskasz cały czas, że twierdzę, iż miasto jest na minusie. Przecież ja cały czas się z tobą zgadzam, że jest na plusie. Ale dodaję też fakt, że w skali funkcjonowania opieki zdrowotnej, nawet na
  • Odpowiedz
Wciskasz cały czas, że twierdzę, iż miasto jest na minusie. Przecież ja cały czas się z tobą zgadzam, że jest na plusie

@ali_baba: To ze miasto jest na minusie wciska op. Ty tylko zapodajesz ze za 33k nie da sie uratowac zycia. Sam nie wiem ktory z was jest glupszy.
  • Odpowiedz
@gorzki99 Za 33k, które dostanie miasto nie uratujesz życia, bo to nie kwestia paru złotych tylko wadliwości systemu. Nikt tego nie odczuje nawet w system opieki zdrowotnej co roku są wpompowywane kolejne miliardy i nic, problemy te same.
Od samego początku powtarzasz o tych 33 tys., a ja się w każdym kolejnym komentarzu zgadzam z tobą. Jednocześnie neguję twoją opinię, że dzięki temu sprzętowi uratujesz kilka żyć
  • Odpowiedz
Jednocześnie neguję twoją opinię, że dzięki temu sprzętowi uratujesz kilka żyć

@ali_baba: No to powoli. I jeszcze raz. miasto wydalo 78 dostalo sprzet za 45. jest 33 "w plecy"

Ale za to ma sprzet. Niech tym sprzetem bedzie jeden inkubator. JEDEN. (de facto za 45k a nie 33k ale koszt miasta jest 33k)
I do tego inkubatora trafi jeden wczesniak. NIe trafilby do niego jakby go nie bylo (tutaj chyba
  • Odpowiedz