Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +64
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +731

no ja nie mogę.
@kinasato: zwłaszcza moment ruchania swojej (nie)córki.
Twilight rano widzi, że Anya się nie wyspała - > a jak Anya się nie wyspała to będzie miała problem ze skupieniem się w szkole -> przez problem ze skupieniem dostanie jedynkę -> jak dostanie jedynkę to wyrzucą ja ze szkoły -> jak wyrzucą ja ze szkoły to moja misja zakończy
źródło: fa291cbb9e6d18bc524268184a317f8e
PobierzNo właśnie problem z tym że fabuła przez to posuwa się
Właściwie tutaj trafiłeś w samo sedno - to bardzo boleśnie czuć, bo druga połowa sezonu to już zaliczanie kolejnych generic tropes wypychaczy, co prowadzi do widocznego gołym okiem czegoś co można nazwać kryzysem osobowości tej bajki. Nie zdążyła się jeszcze porządnie