Aktywne Wpisy

sildenafil +70
W latach 2020-2024 do NFZ odprowadziłem 38 971,71 zł w postaci składek zdrowotnych.
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
źródło: IMG_2709
Pobierz
Lewusx +46

#gotowanie #dieta #gotujzwykopem #jedzenie
@SuperN0vak: a nie czasem że do wyprodukowania 100 gram kabanosa zużyto 150 gram mięsa?
@SuperN0vak: Mięso to w 60-70% woda, Twoje mięśnie to też w 60-70% woda.
@SuperN0vak: ty sobie sprawdź ile % wody zawiera każdy produkt, czy to mięso, czy warzywo. Mam nadzieję że to trolling, inaczej albo masz poniżej 12 lat, albo twoi rodzice popełnili bład. Chodzi głównie o to, że nie wiesz jak korzystać z google.
@toodrunktofuck: OP chyba nie wie ile wody jest w ludzkim ciele ;)
Pranie w domu robisz? Przecież też jak jest mokre, to jest cięższe. A jak woda wyparuje, to jest lekkie.