Aktywne Wpisy

MonazoPL +95
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Blackhorn +390
Ale mnie krindż łapie za każdym razem jak sobie przypomnę jak nie rozumiałem PPK, posłuchałem kuców i się z niego wypisałem na 2 lata.
#gielda #oszczedzanie
#gielda #oszczedzanie

źródło: temp_file3675024576105545889
Pobierzźródło: temp_file2685113774288291974
PobierzInna sprawa że to bardziej amerykański mem, ale zasada ta sama.
Podobnie z wielkomiejskimi rozrywkami. Wiadomo, w mieście zawsze było lepiej, ale teraz w takim mieście powiatowym często ciężko nawet o sensowne kino.
@hoodoovoodoo: były też autobusy zakładowe w godzinach pracy i większa siatka połączeń PKP i PKS.
jest jeszcze trend kupowania mieszkania ze znajomymi w formie współwłasności
@tonawegla: Zresztą jest nieprawdziwe nawet dla USA dla którego średnia nieruchomość jest o 50% większa obecnie niż na początkowym obrazku. Mimo braku dzieci ludzie mają więc znacznie więcej przestrzeni.