Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +271
krajzega +8
Mirki, kupiłem swojemu różowemu specjalną ortopedyczną poduszkę dla kobiet w ciąży, by jej trochę ulżyć. A wy jak wspieracie swoje różowe w tych ciężkich dniach?
To nasze pierwsze dziecko i nie mogę się już doczekać aż zostanę ojcem.. tak wiem, wychowam jak swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS- nie wiem co wy myślicie, ale dla mnie jeszcze nigdy nie była tak seksowna.
#niebieskiepaski #rozowepaski
To nasze pierwsze dziecko i nie mogę się już doczekać aż zostanę ojcem.. tak wiem, wychowam jak swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS- nie wiem co wy myślicie, ale dla mnie jeszcze nigdy nie była tak seksowna.
#niebieskiepaski #rozowepaski
Ostatniej publicznej egzekucji z użyciem garoty dokonano w Barcelonie w maju 1897 roku, ale ostatni wyrok śmierci za jej pomocą wykonano w Hiszpanii w 1974 roku.
[...] Więcej jest w linku znaleziska.
------
Jeśli interesujesz się historią i lubisz konkretne materiały (takie z rzetelną bibliografią i ciekawymi zdjęciami/filmikami), to dodaj odpowiedź “wołaj” pod tym postem — z chęcią zawołamy Cię do naszych znalezisk (。◕‿‿◕。) #histmag
------
Ten wpis jest fragmentem materiału z portalu Histmag.org. Więcej jest w linku znaleziska.
Fot. Dyby, domena publiczna
#historia #ciekawostkihistoryczne #histmag #ciekawostki #mikroreklama #swiatnauki #liganauki #qualitycontent #starszezwoje #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #rozowaihistoria #polska #swiat #ksiazki #czytajzwykopem #ksiazka #literatura
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
Jeśli nie chcesz już być wołany/a — napisz komentarz z prośbą o usunięcie z listy!
@marekmarecki
@Mejbijorfader @msky
@turysta89 @rafaU767 @Suchyzmombasu @xyz23 @omc_kowal @freedomseeker @menelpijak
@dziewiczajajecznica @yamajin
wychodzi na to że to jedna z bardziej p----------h śmierci