Aktywne Wpisy

kamil525 +53
Ojciec lekarz wojskowy, Matka prawnik lata 80 w drugiej klasie podstawówki miałam dostać 3 matematyki. ( jestem totalnym deklem z matmy) błagałam panią nauczycielkę o 4 z płaczem mówiąc że tata mnie zabije.. zostala wezwana moja matka. Skończyłam z oceną 4. Dostałam w------l w domu. Za wypłakiwanie ocen, sąsiadki matki koleżanek i kolegów drwiły ze mnie Że wypłakałam oceny. Co to za nauczycielka? Jak można się nie zainteresować co się dzieje w

wfyokyga +51
Dajemy filmy które wszędzie są uważane jako średnie ale mają swój klimat i podobają się dla nas. Ja zaczynam, Władca Ognia z 2002 roku.
#film #filmnawieczor
#film #filmnawieczor
źródło: temp_file3874897193698318097
Pobierz

@mirko_anonim: to według ciebie dużo?
Pomyśl jak zarobione pieniądze przekształcić w zabezpieczenie się na czasy np. za dwa lata.
Kup trochę fizycznego złota na początek. Naucz się języka, kup nieruchomość w innym kraju
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
Te 2-3k to są drobne
Nie chwaląc się - mam znacznie większy hajs i jestem przekonany że mam go właśnie dlatego że w młodości postanowiłem się trzymać od związków z daleka. Z perspektywy czasu uważam to za najlepszą decyzję jaką podjąłem w moim życiu i nigdy jej nie żałowałem.
Gdybym zdecydował inaczej, to prawdopodobnie już dawno bym się wyhuśtał albo w najlepszym wypadku skończył gorzej niż mój ojciec, bo i czasy są inne, bardziej
Chciałbym napisać *na mieszkanie*, ale miałem 50 k na połowę biednego mieszkania 10 lat temu, ceny poszybowały i już nawet na połowę nie starczy. To nie życie, to wegetacja.
Na co
Nie wydaję, bo nic mnie nie uszczęśliwi, a poza tym odkładam na emeryturę.
@mirko_anonim: przeprowadź się do Tajlandii - nadal zarabiasz zdalnie, ale masz szansę na spotkanie z jakąś