Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +151
Widzieliście może posiadłość Zbigniewa Bojanowicza we wsi Stary Sopot (pow. białobrzeski, mazowieckie), jednego z najbogatszych Polaków wg Forbesa, właściciela słynnej firmy produkującej napoje Zbyszko Company? Złośliwi mieszkańcy tych okolic mówią na ten obiekt "cytrynowy pałac" lub "pałac Trzech Cytryn" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do galerii zdjęć z wnętrza pałacu KLIK - gdzie znajdują się m. in. prywatna kaplica, basen i portret Bojanowicza w stroju szlacheckim xD
#
Link do galerii zdjęć z wnętrza pałacu KLIK - gdzie znajdują się m. in. prywatna kaplica, basen i portret Bojanowicza w stroju szlacheckim xD
#
meemphis11 +127
#mecz #lewandowski
Hahahaha do p00lki pewnie dotarły newsy, że jest wyśmiewana i złomowana w internecie to postanowiła jebnąć fotę z Bobkiem i Hiszpanami xDD
Obrzydliwe babsko
Hahahaha do p00lki pewnie dotarły newsy, że jest wyśmiewana i złomowana w internecie to postanowiła jebnąć fotę z Bobkiem i Hiszpanami xDD
Obrzydliwe babsko
Mamy chyba ważniejsze tematy do debaty politycznej, jak chociażby wojna za naszą granicą.
Co do narkotykowe, jak potrzebujesz
Łatwiej przecież by było przenieść Ci się do miejsca gdzie masz to wszystko do czego dążysz ale nie lepiej zepsuć i zniszczyć do reszty moralne wartości i aspekty
Tak zakaz zabijania w Polsce i pojechanie do Czech to lepsze rozwiązanie, które kosztuje nie wiele ale zwalnia z ponoszenia moralnego obowiązku przez państwo i dylematu, że zabija się dzieci.
Choroba, na
@Parker_: lewaki za to mają co nie? mam zacząć wymieniać listę głupot w które wierzy lewactwo czy mnie ktoś wyręczy?
@Parker_: czy możemy wreszcie wymyślić jakieś określenie na ludzi o światopoglądzie postępowym i ekonomicznym prawicowym? #!$%@? strasznie takie wrzucanie do jednego wora z pisem bo co jak co, gospodarczo jestem zdecydowanie za liberalizacją przepisów i zniesieniem socjalu