#chatgpt Miruny, z ciekawości, do czego używacie na codzień płatnej wersji chatu? Tak sobie kminię czy by się nie szarpnąć tylko w sumie nie wiem po co. Zawodowo jestem analitykiem finansowym w korpo i siedzę dużo w Excelu więc tutaj szukam jakiejś wartości dodanej, ale nie samą pracą żyje człowiek.
Tak pytam bo tak czytam wpisy to widzę, że dominuje kodowanie, a to mnie nie za bardzo interesuje, a ktoś też polecał pod wpisem o zakupach, które zmieniły twoje życie, który ostatnio był w gorących.
tylko w sumie nie wiem po co. Zawodowo jestem analitykiem finansowym
@vinmcqueen: Kilka sugestii na temat Excela i nie tylko: 1. Wkleić dowolną formułę w celu wyjaśnienia działania 2. Opisać format danych w tabeli i zapytać o optymalizację 3. Wygenerować działający kod VBA, M, DAX, SQL, Python,
@aleksander_z: no właśnie jak szukałem inspiracji na reddicie to też same "śmieszne obrazki" xd chyba jestem jak ta stereotypowa stara baba co się pyta "a komu to potrzebne" xD
@aleksander_z: thx, chyba spróbuję się najpierw pobawić darmową wersją najwyżej. Do tej pory chwilę pobawiłem się Bardem, ale na razie jakoś się od tego odbiłem, pewnie starość :) Jakbym był w liceum to już dawno bym pewnie miał kupionego, żeby pisać rozprawki xD
Miruny, z ciekawości, do czego używacie na codzień płatnej wersji chatu? Tak sobie kminię czy by się nie szarpnąć tylko w sumie nie wiem po co. Zawodowo jestem analitykiem finansowym w korpo i siedzę dużo w Excelu więc tutaj szukam jakiejś wartości dodanej, ale nie samą pracą żyje człowiek.
Tak pytam bo tak czytam wpisy to widzę, że dominuje kodowanie, a to mnie nie za bardzo interesuje, a ktoś też polecał pod wpisem o zakupach, które zmieniły twoje życie, który ostatnio był w gorących.
@vinmcqueen: Kilka sugestii na temat Excela i nie tylko:
1. Wkleić dowolną formułę w celu wyjaśnienia działania
2. Opisać format danych w tabeli i zapytać o optymalizację
3. Wygenerować działający kod VBA, M, DAX, SQL, Python,
pisanie automatyzacji do homeassistanta
Learning and Education: Get explanations on a wide range of topics, from history to science, and even language learning.
Cooking and Recipes: Ask for recipe ideas based on ingredients you