✨️ Obserwuj #mirkoanonim czy to normalne że gość którego wynająłem do remontu pokoju co chwile czegoś ode mnie chce? rzeczy typu nalej wody do wiadra, przynieś mi 20 worków z cementem, potrzymaj mi to, tamto, podaj mi to narzędzie itd. i tak co 5-10 minut. myślałem że jak za coś płacę to chyba sam ma się tym zająć, ewentualnie zatrudnić pomocnika, dodam jeszcze że codziennie dostaje obiad i zawsze ma kawę i jakieś smakołyki i wątpię że to zostanie uwzględnione przy rozliczeniu #budownictwo #remontujzwykopem
@mirko_anonim Nie, to nie jest normalne, niezależnie od tego ile mu płacisz. Powiedz kilka razy że nie możesz teraz, że nie masz czasu to się chłop odzwyczai
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Czasami wykopki wyśmiewają patriotyzm gospodarczy, ale zobaczcie na top 15 wpłat - same polskie firmy. Żadne DHLe, T-mobile czy Redbulle. Oni wpłacają na akcje u siebie.
czy to normalne że gość którego wynająłem do remontu pokoju co chwile czegoś ode mnie chce? rzeczy typu nalej wody do wiadra, przynieś mi 20 worków z cementem, potrzymaj mi to, tamto, podaj mi to narzędzie itd. i tak co 5-10 minut. myślałem że jak za coś płacę to chyba sam ma się tym zająć, ewentualnie zatrudnić pomocnika, dodam jeszcze że codziennie dostaje obiad i zawsze ma kawę i jakieś smakołyki i wątpię że to zostanie uwzględnione przy rozliczeniu #budownictwo #remontujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim