Aktywne Wpisy

Jagoo +79
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +51
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Jak to jest z tym zamieszkaniem razem jako para? Często się psuje po jakimś czasie?
Po roku zamieszkałam że swoim, choć przed tym u siebie pomieszkiwaliśmy nawet 7 dni po kolei, więc coś tam się poznaliśmy (w mojej najgorszej wizualnej wersji widział mnie już na 2 spotkaniu xD).
Na początku mieszkania razem się docieraliśmy. Były małe sprzeczki, ale bardziej wynikające ze zmian (on już przede mną nic nie ukrywał). Po jakimś czasie, kiedy przeszłam na pracę zdalną, on też i już między nami zrobiło się bardzo dobrze. Dosłownie czuję jak rozkwitamy przy sobie nawzajem. Ja jestem spełniona, a on też jest idealnym partnerem pod każdym względem. Nawet często wspomina mi o zaręczynach i gdyba o ślubie.
Bardzo bym chciała, ale jesteśmy lekko ponad 1,5 roku razem. Mam pewne obawy, że sielanka może się skończyć, choć etap zakochania imo jest już za nami...
Może to wynika z faktu, że były mnie zdradził... Może to, że dosłownie każdy mi mówił, że jak się zamieszkać razem to się zepsuje.
Ciekawi mnie jak jest/było u was. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przed ślubem intercyza, żeby nie było niedomówień i się hajtajcie - rozwód w razie czego dostaniecie w 7 dni :P
──────────────────
To było 8 lat temu, po drodze kupiliśmy wspólnie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: wyjawie ci tajemnice - sielanka moze sie skonczyc po 5,10 lub 15 latach wspolnego mieszkania.
Ba, nawet po pojawieniu sie w zwiazku zwierzatek i dzieci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@mirko_anonim: ale to wcale nie znaczy o jakosci zwiazku
@mirko_anonim: i tu problem
@mirko_anonim: a to się robi przed mieszkaniem - co to niby zmieni u was teraz? jak towar