Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

Pytanie na co patrzeć i jaką firma się interesować? Dałoby radę połączyć te wszystkie źródła światła żeby się zsynchronizowały? Albo np ambilight z telewizora działał też z wszystkimi lampami w pokoju, a nie tylko z ledami za TV?
Wiem że jest Philips Hue, ale jak wszedłem na ich stronę to tam jest 10 tysięcy produktów, nic z tego nie rozumiem, a do tego kosztuje to jakieś horrendalne pieniądze za byle lampę. Są jakieś alternatywy? Bo świecącą lampę w różnych kolorach to można kupić typu no name z marketu budowlanego, ale chciałem jakoś pomyśleć przyszłościowo nad jakimś inteligentnym systemem.
#philips #philipshue #yeelight #smarthome #oswietlenie #led #dom #remont #technologia #gry #ps5 #xbox #xkom #mediaexpert #mediamarkt
Home Assistant