Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +382

Dlaczego na tym wykopie nic nie działa? nawet nowego konta nie idzie zrobić.
Próbowałem już dosłownie wszystkiego XD to ciągle mi wyskakuje, że niepoprawny format.
Co tu jest złego? niech mi ktoś powie, bo zaraz mnie coś strzeli
Próbowałem bez ''+31''
Próbowałem bez spacji między 31 a 9
Próbowałem z 31 bez plusa
No dosłownie wszystkiego i nic.
#wykop
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 3780838e46a33
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował:
@mirko_anonim: Podsumowując: nie znałeś swojego adresu mailowego, zapomniałeś hasła, nie potrafiłeś potwierdzić, że numer, który wskazujesz, należy do Ciebie i chciałeś aby pracownik serwisu pomógł Ci dostać się do jakiegoś konta? ( ಠ_ಠ)
Wiesz, że to tak nie działa? To tak jakbyś wezwał policję, powiedział, że nie znasz kodu do domofonu, nie masz kluczy do mieszkania i nie potrafił im udowodnić, że
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny