Aktywne Wpisy

Defined +169
No witam po banie. Dziękuję za wszystkie PDW jakie od was otrzymałem. Jestem też ucieszony, że afera nie ucichła. Właściwie to przez te kilka dni można było się poczuć jak na starym dobrym wykopie. Oczywiście zgadzam się z tą inicjatywą na "s" kmwtw i #pdk. Teraz przejdźmy do konkretów, bo widzę odpowiedź administracji. Mogliście po prostu napisać to wcześniej zamiast banować, ale o tym poźniej.
Kluczowa data to 18

Wrrronika +4
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

Zrobiłem hard reset mojego #iphone dzisiaj bo chciałem na chwilę odwtorzyc kopie zapasiwa z innego telefonu na moim obecnym. Zrobiłem kopie zapasowa w iTunes żeby potem przywróci i niechcący zaszyfrowałem nie znając hasła którego nie da się zresetować. I teraz tak. Jedyne co mi zostało żeby odwtorzyc telefon to kopia zapasowac trzymana w icloud z sierpnia. Bylem przekonany, że nie odwtorzy mi danych z ostatnich miesięcy a tu niespodzianka i wszystko jest. Zdjęcia z wczoraj nawet. Ktoś wie jak to się stało? Jedyne co jest inne to układ ikon i tapeta a dane zdjęcia itd wszystko zostało. #apple
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czyli że jak zrobię nawet jeden backup x miesięcy czy lat temu to on będzie miał aktualna zawartość? Popraw mnie jeśli się mylę ale mi się wydaje albo wydawało bo teraz już nie wiem, że jak zrobisz backup w icloud to wszystkie
W icloud możesz zrobić backup kompletny (możesz tam wybrać które aplikacje mają być zawarte) ale niektóre aplikacje jak np. Wiadomości, whatsapp, zdjęcia, Mail notatki itd robią swoją własną kopię (to też można wyłączyć w ustawieniach dla poszczególnych apek). No i jak teraz to połączysz to może Ci wyjść mniej więcej aktualny wygląd po przywróceniu kopii z sierpnia bo np. whatsapp dograł sobie