Wpis z mikrobloga

#tinder Mam tu nowe konto i powiem wam,ze czytałem sporo wpisów wcześniej na temat tindera i to co opisujecie zgadza sie z rzeczywistością w stu procentach taki normik 6/10 magazynier mowa teraz o mnie niema tam czego szukać same jakieś instagramowe modelki Jprd momentami czułem sie jak na only fansie takie puste rury,ze szkoda gadać z drugiej strony jakbym miał taka urodę modelki to pewnie tez bym czerpał z życia garściami,ale z umiarem a one to już z niczym sie nie kryją jedynie co mogę powiedzieć to,ze z tymi chadami przesadzacie,ze maja tam dupczenie na zawolanie mam takiego kolegę i wcale nie jest tak prosto urobić niektóre szlory ma randki ale tez mówił ze dużo kończyło sie na jednym spotkaniu.Myślałem zeby założyć badoo,ale z tego co wiem to już jest totalny ściek i same patusiary tam siedzą jestem skazany na samotność chyba,ze sie przełamie i zagadam na żywo,ale ja wiem ze niemam dynamiki sam zdechnę chłopaki…
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

awolanie mam takiego kolegę i wcale nie jest tak prosto urobić niektóre szlory ma randki ale tez mówił ze dużo kończyło sie na jednym

@RezyserZycia29: Ja majac 191cm i twarz chada muszę się "wyslić" w rozmowie, a i tak nie jest łatwo, czasy w których pisałeś byle co i wchodziło minęły odkąd wszedł KOVIT, a akutalnie rynek jest tak zalany szambem, że chyba zacznę na ulicy podbijać skoro i tak
  • Odpowiedz