Aktywne Wpisy

Ytarka +81
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +465
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Jeszcze ten Giertych, który jest tutaj królem. Wiecie, że Wasz pozytywnie mdlejacy Romuś to człowiek pokroju Kaczyńskiego czy Ziobry, który po prostu chce zemścić się na Kaczyńskim? Nie dlatego, że mu się jego metody nie podobają, że ma jakieś wartości, które wyznają, tylko dlatego, że Kaczyński go wykosił i okazał się od niego lepszy w grze o władze.
Poczytajcie sobie o komisji śledczej z Orlenem, jak Romuś tam próbował pomiędzy posiedzeniami przekonać Kulczyka, żeby dał mu materiały na określonych ludzi. Poczytajcie sobie co wyczyniał w resorcie edukacji. Gardzicie Czarnkiem, a macie 10 razy gorszego typa, który zrobił więcej gnoju w edukacji niż Czarnek.
Czy na tym portalu może być normalnie, bez żadnej histerii? Najpierw Bóg Korwin, potem hehe za PiS nie było tak źle, a teraz koalicja robi wszystko dobrze. Krytykujesz? Jesteś mATecKa onuca.
Jak sami nie zaczniemy wymagać od polityków to oni nadal będą mieli nas w dupie.
źródło: FsNzBa0WwAANkQR
Pobierz@niezdiagnozowany: Cały czas się odnoszę, tylko jakoś cholera, nie chcesz się pochwalić gdzie ten giertychowy błąd prawny żeś widział.
@niezdiagnozowany: A jak mam dyskutować o poziomie usług prawnych imć Giertycha, skoro ani nie pokazałeś gdzie się popisał niewiedzą, ani nie wiem jakie masz przygotowanie merytoryczne, hm?
@niezdiagnozowany: Oczywiście, że przeczytała, problem w tym że wypierałeś wyjaśnienia facet, bo nie pasowało pdo tezę że VPiS nic a nic nie szczuło.
@niezdiagnozowany: Ależ odnoszę się - kwestionujesz jakość usług Giertycha, no to staram się ciebie skłonić do przyznania
Nic takiego nie pisałem. Być może artykuł przeczytałeś, ale bez zrozumienia, bo próbowałeś mi wmówić że słowa z mowy końcowej Wilmonta wygłosił jego
@niezdiagnozowany: Dostałeś nawet cytat ze wskazaniem czyj to był "mecenas".
Widzę że Cię pamięć
@niezdiagnozowany: A pokaż ten artykuł, kolego,
wystarczy, żebyś przeszedł do tego posta, w którym dyskutowaliśmy o Adamowicza, w końcu znasz ten artykuł bardzo dobrze więc nie powinno sprawić Ci to trudno, żebyś ten artykuł szybko
@niezdiagnozowany: Mi nie sprawi, jednakże chciałbym żebyś się ostatecznie skompromitował.
@niezdiagnozowany: Będzie neizwłocznie po tym, jak pokażesz gdzie Giertych się pomylił
Ty się już tam skompromitowałes, jak wyszło, że nie czytasz artykułów, na ktore się