Wpis z mikrobloga

Tagi #sejm i #polityka osiągnęły dno. Plusowane są wszelkie brednie, nawet powielające bzdury sugerujące, że to NBP nadzoruje publiczny rynek kapitalowy w Polsce albo porusza się kwestie zgodnego z prawem powołania władz TVP to ci wykopki wyskakują z likwidacją xD. A co to ma za znaczenie w tym czy pierwotne powołanie władz przez Sienkiewicza było legalne czy nie?

Jeszcze ten Giertych, który jest tutaj królem. Wiecie, że Wasz pozytywnie mdlejacy Romuś to człowiek pokroju Kaczyńskiego czy Ziobry, który po prostu chce zemścić się na Kaczyńskim? Nie dlatego, że mu się jego metody nie podobają, że ma jakieś wartości, które wyznają, tylko dlatego, że Kaczyński go wykosił i okazał się od niego lepszy w grze o władze.

Poczytajcie sobie o komisji śledczej z Orlenem, jak Romuś tam próbował pomiędzy posiedzeniami przekonać Kulczyka, żeby dał mu materiały na określonych ludzi. Poczytajcie sobie co wyczyniał w resorcie edukacji. Gardzicie Czarnkiem, a macie 10 razy gorszego typa, który zrobił więcej gnoju w edukacji niż Czarnek.

Czy na tym portalu może być normalnie, bez żadnej histerii? Najpierw Bóg Korwin, potem hehe za PiS nie było tak źle, a teraz koalicja robi wszystko dobrze. Krytykujesz? Jesteś mATecKa onuca.

Jak sami nie zaczniemy wymagać od polityków to oni nadal będą mieli nas w dupie.
niezdiagnozowany - Tagi #sejm i #polityka osiągnęły dno. Plusowane są wszelkie bredni...

źródło: FsNzBa0WwAANkQR

Pobierz
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakoś się nie odnosisz, bo piszesz o wszystkim innym to co Ci wygodne.

@niezdiagnozowany: A jak mam dyskutować o poziomie usług prawnych imć Giertycha, skoro ani nie pokazałeś gdzie się popisał niewiedzą, ani nie wiem jakie masz przygotowanie merytoryczne, hm?
  • Odpowiedz
@Filipterka25: xDDDD. Powiedziała to osoba, która powolujac się na artykuł w innej dyskusji nawet go nie przeczytała. Plus tutaj odnosi się do mojej wypowiedzi i pisze o zupełnie czymś innym. Odważnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
  • Odpowiedz
Powiedziała to osoba, która powolujac się na artykuł w innej dyskusji nawet go nie przeczytała.

@niezdiagnozowany: Oczywiście, że przeczytała, problem w tym że wypierałeś wyjaśnienia facet, bo nie pasowało pdo tezę że VPiS nic a nic nie szczuło.

lus tutaj odnosi się do mojej wypowiedzi i pisze o zupełnie czymś innym.

@niezdiagnozowany: Ależ odnoszę się - kwestionujesz jakość usług Giertycha, no to staram się ciebie skłonić do przyznania
  • Odpowiedz
@Filipterka25:

Oczywiście, że przeczytała, problem w tym że wypierałeś wyjaśnienia facet, bo nie pasowało pdo tezę że VPiS nic a nic nie szczuło.

Nic takiego nie pisałem. Być może artykuł przeczytałeś, ale bez zrozumienia, bo próbowałeś mi wmówić że słowa z mowy końcowej Wilmonta wygłosił jego
  • Odpowiedz
Być może artykuł przeczytałeś, ale bez zrozumienia, bo próbowałeś mi wmówić że słowa z mowy końcowej Wilmonta wygłosił jego mecenas.

@niezdiagnozowany: Dostałeś nawet cytat ze wskazaniem czyj to był "mecenas".

Nie rozumiemz dlaczego miałbym w tej kwestii
  • Odpowiedz
@Filipterka25:

A pokaż ten artykuł, kolego, co?

wystarczy, żebyś przeszedł do tego posta, w którym dyskutowaliśmy o Adamowicza, w końcu znasz ten artykuł bardzo dobrze więc nie powinno sprawić Ci to trudno, żebyś ten artykuł szybko
  • Odpowiedz
wystarczy, żebyś przeszedł do tego posta, w którym dyskutowaliśmy o Adamowicza, w końcu znasz ten artykuł bardzo dobrze więc nie powinno sprawić Ci to trudno, żebyś ten artykuł szybko znalazł.

@niezdiagnozowany: Mi nie sprawi, jednakże chciałbym żebyś się ostatecznie skompromitował.

Poniżej Twoja wypowiedź, poproszę dowód, na to gdzie twierdzę, o tym że ukończenie administracji = ukończenie prawa

@niezdiagnozowany: Będzie neizwłocznie po tym, jak pokażesz gdzie Giertych się pomylił
  • Odpowiedz