Aktywne Wpisy
Hatt0riHanz0 +380
Poproszę o namiary na "pana Jakuba z Porsche Kraków który mirkuje tutaj" a który sprzedał podobno wczoraj @pogodny_mis65 auto. Wpis dzięki tysiącowi łatwowiernych Mirków wbił w gorące. Oszustwo jest jednak oczywiste.
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w
Zadzwoniłem i okazuje się że osoba o takim imieniu w tym miejscu nie pracuje. Słaby wydruk strony zrobionej przez średnio zdolną osobę w Wordzie z odręcznym pismem kogoś, kto ledwo podstawówkę skończyła też mnie średnio przekonuje. @pogodny_mis65 najprawdopodobniej pracuje w

jmuhha +5
Czy ktoś miał podobną sytuację - szczelina przy wannie ok 2,5-3cm. Jak to można wykończyć?
źródło: 1000013230
Pobierz

Jeszcze ten Giertych, który jest tutaj królem. Wiecie, że Wasz pozytywnie mdlejacy Romuś to człowiek pokroju Kaczyńskiego czy Ziobry, który po prostu chce zemścić się na Kaczyńskim? Nie dlatego, że mu się jego metody nie podobają, że ma jakieś wartości, które wyznają, tylko dlatego, że Kaczyński go wykosił i okazał się od niego lepszy w grze o władze.
Poczytajcie sobie o komisji śledczej z Orlenem, jak Romuś tam próbował pomiędzy posiedzeniami przekonać Kulczyka, żeby dał mu materiały na określonych ludzi. Poczytajcie sobie co wyczyniał w resorcie edukacji. Gardzicie Czarnkiem, a macie 10 razy gorszego typa, który zrobił więcej gnoju w edukacji niż Czarnek.
Czy na tym portalu może być normalnie, bez żadnej histerii? Najpierw Bóg Korwin, potem hehe za PiS nie było tak źle, a teraz koalicja robi wszystko dobrze. Krytykujesz? Jesteś mATecKa onuca.
Jak sami nie zaczniemy wymagać od polityków to oni nadal będą mieli nas w dupie.
źródło: FsNzBa0WwAANkQR
Pobierzźródło: Rusian German imperialism
Pobierz@niezdiagnozowany: po tym, że jakby nie był to prominentni politycy i ludzie nie korzystaliby z jego usług we własnych sprawach :)
No i gdzie wady? Dopóki nie ma jakiegoś ministerstwa pod sobą czy podobnej władzy to jest git.
@AppleDash: Potwierdziłeś dokładnie to o czym pisałem
@niezdiagnozowany: nie, za to może być gorzej.
Polityków w polskiej polityce można podzielić na takich którzy już się wykazali dokonaniami (głównie negatywnymi) i takimi którzy jeszcze nie pokazali na co ich stać - dziwnym trafem Polacy głosują głównie na tą 1 grupę i tak samo narzekają od 30 lat.
@rzuf22 już ci to pisałem
@Cernold: i miejsce przy oknie, w tych celach.