Dla wszystkich, przypomnijcie sobie lockdowny jak Braun interweniował u zwykłych obywateli którzy prowadzili biznesy jak bezprawnie pisowcy z poklaskiem reszty sejmu zamykali knajpy, siłownie, kina itd.
@TROLLO_LOL: tfusk zamknie całą opozycję, a wykopki i tak będą klaskać pejsami :D parafrazując klasyka i później się pan nie dziw że się pan obudzisz w trzeciej Rzeszy ( ͡°͜ʖ͡°)
@TROLLO_LOL: nic takiego nie miało miejsca. Moja branża, budowlana, przez covid kwitła. A moja stawka względem 2019 poszła jakieś X2 do góry. Dziękuję pan covid <3
@Juzef_Pilsucki: Tylko nie rozkminiasz tego że ja mówię to przez pryzmat całości a nie branży. Dla przykładu ustawą zakażą ludziom bez ichniejszego certyfikatu pracować w branży budowlanej bo coś się może stać. Jeżeli nie potrafisz zobaczyć co było strasznego w tych działaniach to nie mam z kim dyskutować
@zjadlbym_kebaba: oczywiście, a teraz spójrz kto i jak głosuje w sejmie razem z pisem, a nie wygłaszasz jakieś populistyczne głupoty, no ale po co lepiej czerpać wiedzę ze śmiesznych obrazków :D
#braun
źródło: GEE2StUXIAA4gnT
Pobierz@RunAway268: kto to myślał aby politycy mieli ponosić kary. Urzędnik i odpowiedzialność? Konfederacja mowi stanowcze nie.
I co z pozostałymi podglądami brauna? Romansom ze wschodem, destabilizacją? Kiepskimi perspektywami na współpracę międzynarodową.
Nie no nie produkuj się, konkretów nie otrzymam i tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RunAway268: Oczywiście trzeba bronić przestępców z partii siostry
źródło: 1000016134
PobierzZacytuje tutaj kogoś i zgadnij z jakiego obozu jest ta osoba podpowiem 4 dni po rozpoczęci wojny na
Tfu na kacapa.